Frissítés közben robbant fel az iPhone X

2018.11.15| Phone Arena

Egy Apple iPhone X rendszerfrissítés közben felrobbant.

Rahel Mohamad washingtoni lakos egy hete tájékoztatta az Apple-t arról Twitteren, hogy az iPhone X modellje iOS 12.1 frissítés közben szó szerint felrobbant. Ezt észrevette a Gadgets 360 és nyomon követte a történéseket az incidenssel kapcsolatban. Mohamad a már megkezdett művelet közben csatlakoztatta telefonját töltőre, amikor szürke füst kezdett gomolyogni az iPhone X belsejéből.

Frissítés közben robbant fel az iPhone X

A frissítés végigment és ahogy a mobil bekapcsolt utána, azonnal lángra is kapott. Mohamad gyári Apple Lightning kábelt és hozzá szintén gyári fali csatlakozót használt és a robbanás előtt lehúzta a töltőről. Az Apple-nek írt Twitter bejegyzés után a gyártó hivatalos oldala felvette a kapcsolatot a pórul járt tulajdonossal. Érdekes, hogy éppen a kapcsolatfelvétel után egy másik iPhone X tulajdonos is panasszal élt az Apple Supportnál Twitteren, miszerint iOS 12.1 update után forró lett a telefon, ám itt is privátban folytatódott a beszélgetés.

Ti tapasztaltatok melegedést update után? Ugye csak gyári kiegészítőket használtok? Mert ha nem, akkor az Apple joggal utasítja el a megkeresést probléma esetén.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei