Android N

Friss Android N és Nexus hírek

2016.06.22

A Google friss információkat hintett el az Android N, az Android O rendszerrõl, valamint az ezeket a frissítéseket mindig elsõként megkapó Nexus családról.

A Google Nexus referenciacsaládja nem véletlen népszerû a felhasználók körében, ugyanis valóban ezeket a telefonokra és tabletekre érkezik meg mindenki más elõtt a gyári, vanilla Android, valamint ezek élveznek legtovább frissítési lehetõséget, hiszen legalább két évig megkapják még az összes update-et, miután megjelentek a Play Store-ban. Ezen felül – a modell forgalmazás megszûnésének utolsó napjától számítva – legalább három évig minden fontos biztonsági frissítést és hotfixet is szintén megkapnak a kompatibilis Nexus készülékek.

https://www.telefonguru.hu/images/content/nexusupdates.jpg

A friss hírben egyértelmûvé teszi a Google, hogy mely Nexus készülékek kapják meg biztosan az új rendszereket, amelybe itt már az Android N után az Android O is beletartozhat. Így tehát a Nexus 5X és a Nexus 6P – a legújabb készülékek – kaphatják meg legtovább a frissítéseket, ezen eszközök tulajdonosai várhatják az Android O-t. A Nexus 6 és a Nexus 9 támogatása viszont leáll idén októberben, így ezek várhatóan éppen kiesnek majd az Android N update-bõl. Vagy még pont beleférnek. Ha a Google folytatja ugyanis a hagyományt és az új OS október végén, november elején jelenik csak meg, akkor pont határon van a két, mára már régi modell. A listában nem említett Nexus telefonok és tabletek viszont már nem kapnak semmilyen hivatalos frissítést.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 9S 128GB
Xiaomi Redmi Note 9S 128GB
EUmobil 73 490 Ft
MobilEx Webáruház 73 640 Ft
i-Shop Webáruház 73 660 Ft
Samsung Galaxy S20+ 128GB 8GB RAM Dual
Samsung Galaxy S20+ 128GB 8GB RAM Dual
EUmobil 247 990 Ft
Telepartner 248 000 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 253 990 Ft
Apple iPhone X 64GB
Apple iPhone X 64GB
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 189 899 Ft
Telepartner 190 000 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei