Fotókon a Honor Watch 4 Pro okosóra

2023.10.12| My Smart Price
Címkék:

Honor Watch 4 Pro


Honor Watch 4 Pro árak, specifikációk a mai megjelenés előtt. A Honor Watch 4 Pro október 12-én jelenik meg az összehajtható Honor Vs2 mellett.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Honor Watch 4 Pro a China Telecom webhelyén már a hivatalos megjelenés előtt megjelent. Az okosóra az összecsukható Honor Vs2-vel együtt jelenik meg október 12-én. A lista felfedte a hamarosan megjelenő Honor okosóra legfontosabb specifikációit és árait.

A kínai telekommunikációs lista felfedte a Watch 4 Pro árait, megjelenítését és műszaki adatait, semmit sem bízva a képzeletre. A renderelések azt mutatják, hogy az okosóra kör alakú kijelzővel, forgatható koronával és fizikai gombbal rendelkezik, fekete szilikon csat-stílusú szíjjal. 

A China Telecom listája szerint a Honor Watch 4 Pro egyetlen változatban érkezik. Az okosóra kiskereskedelmi ára 2999 CNY, ami átszámítva 150 ezer forint. A lista azt is sugallja, hogy a Honor Watch 4 Pro barna, sötétzöld és fekete színben lesz elérhető.

Fotókon a Honor Watch 4 Pro okosóra

A China Telecom szerint a Honor Watch 4 Pro egy csúcskategóriás zászlóshajó okosóra rendkívül keskeny kerettel a kijelző körül. A Watch 4 Pro fém háza bőrszíjakkal lesz ellátva. Kör alakú, 1,5 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik, 464×464 pixel felbontással.

A China Telecom listája azt is elárulja, hogy a Honor Watch 4 Pro-t az alacsony fogyasztású STM32U5A9 processzor hajtja majd. A lapkakészlet hátterében 4 GB RAM és 64 GB tárhely áll. A szoftver részlegen az okosóra a MagicOS 7.2-vel érkezik. A Honor Watch 4 Pro támogatja az eSIM-et a VoLTE-vel való mobilkapcsolat érdekében. A hamarosan megjelenő okosóra Bluetooth, NFC, beépített hívások, SMS-ek stb.

A Honor Watch 4 Pro egy sor intelligens funkciót is kínál majd, például távoli kamerazárat, alváskövetést, kalória számláláót, pulzusmérőt, lépésszámlálót, érintéssel történő fizetést, stb. A China Telecom szerint a Honor Watch 4 Pro tápellátása egy 480 mAh-s akkumulátor, amely 240 órás üzemidőt biztosít. Ami a méreteket illeti, a Honor Watch 4 Pro 46,4×46,4×11,4 mm és 50 gramm lesz. 

Úgy tűnik, hogy a Honor Watch 4 Pro a nemrég Kínában bemutatott Honor Watch 4 továbbfejlesztett változata. A Watch 4 azonban négyzet alakú számlappal rendelkezik, míg a 4 Pro kör alakú kijelzővel rendelkezik, így a felhasználók választhatnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

Meglepetés: itt a Huawei Watch 4 sorozat

2023.05.10
| Huawei Central
A Huawei Watch 4 sorozat 1,5 hüvelykes LTPO zafír képernyővel, titánium tokkal, bolygó témákkal és még sok mással mutatkozott be.
A Huawei Watch 4 sorozat európai értékesítése ezen a héten kezdődik

A Huawei Watch 4 sorozat európai értékesítése ezen a héten kezdődik

2023.06.05
| Huawei Central
A Huawei a múlt hónapban mutatta be a Watch 4 sorozatot a nemzetközi vásárlók számára, és a vállalat most készen áll arra, hogy megkezdje az új okosóra értékesítését Európában.
Videón a Huawei Watch 4 sorozat, meglepetéssel

Videón a Huawei Watch 4 sorozat, meglepetéssel

2023.05.15
| Huawei Central
A Huawei Watch 4 sorozat már bemutatkozott a nemzetközi piacon, de az értékesítés csak júniusban kezdődik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei