Figyelem! Holnaptól vége az ingyen Google Fotóknak!

2021.05.31| Android Police

Ma még ments el mindent, amit szeretnél, holnaptól ugyanis vége az ingyenes Google Fotók tárhelynek.

2021. június 1-jével minden felhasználó elveszíti a korlátlan biztonsági mentéseket és vagy a meglévő felhőbeli tárhelyet kell használnia, amíg tart a 15 gigabájt vagy fizetnie kell az extra tárhelyért. Ahogy közeledünk ehhez a nagy változáshoz, néhány kisebb változásra kell figyelni.

Figyelem! Holnaptól vége az ingyen Google Fotóknak!

A magas minőségű (kissé tömörített) vagy az expressz (3MP-re tömörített) minőségben készített fotó- és videómentések június 1-től kezdődően beleszámítanak a fiók tárhelyébe - ez azt jelenti, hogy bármi, amelyről már készült biztonsági másolat, az még az ingyenesbe beleszámít a fentiek figyelembe vételével. Utoljára ma.

Figyelem! Holnaptól vége az ingyen Google Fotóknak!

Minden felhasználó 15 GB szabad helyet kap fiókonként, amely a Fotók, a Google Drive és a Gmail között kerül megosztásra. A maximumot elérve már csak az a megoldás marad, hogy másra vált az ember vagy pedig előfizet egy nagyobb tárhelyre a Google One-on belül (nem nagy összeg).

Az irányelvváltást novemberben jelentették be. A Google e héten emlékeztette az ügyfeleket e-mailben és egy blogbejegyzéssel. Az átmenet részeként a Google Fotók alkalmazás néhány újdonsággal frissül. A "kiváló minőségű" tárolási réteg márkajelzését a "storage saver" -re cserélik, bár a tényleges tömörítés nem változik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Figyelem! Holnaptól vége az ingyen Google Fotóknak!

A hely felszabadításának megkönnyítése érdekében a Google egy új tárhelykezelő eszközt is bevezet az alkalmazáson belül, amely a fényképeket és videókat bizonyos kategóriákba rendezi, például "Nagy fotók és videók" és "Homályos fotók" - sajnos még nincs ismétlődő képek eltávolítására lehetőség.

Figyelem! Holnaptól vége az ingyen Google Fotóknak!

A tárhelykezelőt megtalálod a profilkép megérintésével és a Fiók tárhely megnyitásával. Itt egy visszaszámláló látható, amely megbecsüli, hogy a jelenlegi tárhely mennyi ideig fog tartani, az alapján, hogy milyen gyakran és mennyit készít biztonsági másolatot. Ezek és számos egyéb szolgáltatás megtartotta a Google Fotókat továbbra is a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásnak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei