Fiataloknak készítették a Huawei Y7 2019-et

2019.03.08| Huawei
Címkék:

Huawei Y7 2019

,

Y7 2019


A közösségi média szerelmeseinek készült az Y7 2019.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A kínai gyártó bemutatta az Y széria legújabb készülékét, a Huawei Y7 2019-et. A készülék 86,7 százalékos képernyő-test arányának köszönhetően az Y széria történetében először a képek és videós tartalmak nagy felületen és kiváló minőségben megtekinthetők. A gyártó eddigi legkisebb notch-ában kapott helyet a 8 MP-es f/2.0 előlapi kamera, mely nem töri meg a teljes képernyős kialakítást.

A készülék támogatja a gesztusvezérelt és mosolyfelismerő fényképezési módokat, melyek szelfikészítésnél lehetnek a felhasználók segítségére. Az Y7 2019 a Selfie Toning 2.0 technológiának köszönhetően tökéletes portréképeket készít. A készülék kamerarendszere háromfokozatú megvilágítási beállításokat kínál, így gyér fényviszonyok között is jó minőségű, részletgazdag portrék készíthetők. Az Y7 2019 azoknak készült, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában. 

Fiataloknak készítették a Huawei Y7 2019-et

A Huawei Y7 2019-et úgy tervezték, hogy kategóriájában a lehető legjobb fényképezési élményt nyújtsa: a hátlapi, tartós kerámia borításban és fém alvázban kapott helyet a f/1.8 rekeszidejű 13 MP-es, illetve a 2MP-es f/2.4 rekeszidejű MI-támogatott kamerapár. A Bokeh-effektusnak köszönhetően a felhasználó akár utólag is beállíthatja a háttér elmosottságának mértékét, hogy a készülék a lehető legjobban fókuszáljon a kép alanyára - akárcsak a digitális fényképezőgépek esetében. 

A készülék mesterséges intelligencia által támogatott hátlapi kamerarendszere huszonkét különböző tárgyat és helyzetet ismer fel. Az Y7 2019 továbbfejlesztett kamerája ötven százalékkal több fényinformációt képes rögzíteni elődjeihez képest. A HDR mód, ennek használata során a készülék három, különböző expozícióval készített képet használ fel egy végső, dinamikusabb kép elkészítéséhez. A HDR mód egyik specialitása a hátulról megvilágított tárgyakról készített képek – a digitális kombináció lehetővé teszi, hogy a kamera azokat a tárgyakat is részleteikben örökítse meg, melyek a kép sötétebb részein találhatók.

Fiataloknak készítették a Huawei Y7 2019-et

A Huawei Y7 2019 erejét egy Qualcomm Snapdragon 450 nyolcmagos processzor biztosítja. A 14nm-es CPU nyolc nagy hatékonyságú ARM Cortex-A53 magot tartalmaz, melyek 1.8GHz-en garantálják a többmagos teljesítményt és a kitűnő energiahatékonyságot. A Vulkan-támogatású Adreno 506 grafikai egység problémamentes teljesítményt biztosít. Az Y7 2019 32 GB-os tárhelye microSD kártyával akár 512 GB-ra is bővíthető.

Az Y7 2019 a Huawei legfrissebb Android O-alapú operációs rendszerét, az EMUI 8.2-t használja. A háttérben futó rendszeroptimalizáló folyamatok mellett az EMUI 8.2 egy sor energiatakarékossági intézkedést is tartalmaz. Az EMUI 8.2 akkumulátorkímélő üzemmódja a nagyobb energiahatékonyság érdekében bizonyos, háttérben futó szolgáltatásokat letilt a telefonon, ezzel biztosítva a kiegyensúlyozott, zavartalan készülékhasználatot az Y7 2019 tulajdonosa számára. Ezek a funkciók összhangban működnek a 4000 mAh-s akkumulátorral, amely akár kétnapos üzemidőt biztosít általános, mindennapos használat mellett is. A készülék támogatja a 5V/2A-s gyorstöltést. Az Y7 2019 akár 700 alkalom - két év használat - után is megőrzi teljesítményének 80 százalékát, és az akkumulátor továbbra is megbízható marad.

Fiataloknak készítették a Huawei Y7 2019-et

A Face Unlock 2.0 technológiának köszönhetően az okostelefon a másodperc töredéke alatt képes megbízhatóan azonosítani a tulajdonosa arcát. A gyártó emellett a hátlapon ujjlenyomat-olvasó 4.0 funkcióval szerelte fel a készüléket, amely 0,37 másodperc alatt feloldja az okostelefon kijelzőjét. A leolvasó panel mindezek mellett fotók és videók készítésére, az ébresztőóra ébresztő lekapcsolására és a hívások fogadására is alkalmas.

Az Y7 2019 a fejlett átirányítási módnak köszönhetően átvezérli a beérkező hívásokat a készülék másik SIM kártyájára vagy akár egy másik okostelefonra. A készülék tripla kártyafoglalattal rendelkezik: a felhasználó egyidőben helyezhet a dupla SIM mellé egy MicroSD kártyát is az Y7 2019-be. A Party Mode használatával a Huawei és Honor-felhasználók összeköthetik készülékeiket zenei fájlok lejátszása céljából. A készülék nyolc egyidejű kapcsolat létesítését támogatja - akár egy Wi-Fi hotspot -, valamint a Huawei Share 2.0 technológiának köszönhetően 1 GB mennyiségű adatot már 1,5 perc alatt képes továbbítani a gyártó egyéb okostelefonjaira.

A Huawei Y7 2019 alkonyatkék, éjfekete és korallpiros színekben, idén márciustól lesz elérhető a hazai kiskereskedelmi partnerek, áprilistól pedig a Telenor kínálatában, 64 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Így telepíts Google Playt a Huawei-edre!

Így telepíts Google Playt a Huawei-edre!

2020.03.17
| GSM Arena
Nincs Google Play Services a telefonodon? Segítünk!
Mire juthat a Huawei új operációs rendszere?

Mire juthat a Huawei új operációs rendszere?

2019.06.17
A kínai gyár lelkes, ám ha a múltba tekintünk, azt látjuk, hogy óriáscégek nagyreményű operációs rendszerei is megégtek az éles teszten - összeállítás.
Ajándék a Telenortól karácsonyra

Ajándék a Telenortól karácsonyra

2018.11.23
| Telenor Jó Kimondani
Telefonok 0 Ft-ért, 3 nap ajándék hívás vagy net, díszdobozos adatjegy, taxiút jókívánságért a szolgáltató ünnepi ajánlataiban.
Xiaomi Mi Note 10, az új fotós csúcs, 108 megapixellel

Xiaomi Mi Note 10, az új fotós csúcs, 108 megapixellel

2019.11.07
| Playful Droid
A kínai gyártó bemutatta a Xiaomi Mi CC9 Pro telefont Kínában, mely hazánkban a Note szériát erősíti.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei