Fedezd fel a Samsung új Android felhasználói élményét!

2024.04.17| Android Authority
Címkék:

android

,

samsung

,

android 15


Vajon milyen újításokat hozhat a Samsung az Android felhasználói élményben? Fedezd fel a változások lehetőségeit!

A Samsung hosszú ideje ismert a sajátos hozzáállásáról az Androidhoz, gyakran eltérve az egyéb gyártók által követett szokásos gyakorlatoktól. Egyik jelentős példa erre az, hogy a vállalat eddig kerülte a tökéletes frissítéseket, amelyek egyébként sok Android telefonon megtalálhatók voltak. Azonban meglepő fordulatként a Samsung márciusban elkezdte bevezetni a tökéletes frissítéseket az új telefonjaiban, például a Galaxy A55-ben.

Egy másik jellemző, amit a Samsung feltűnően került el, az a függőleges görgetésű alkalmazásfiókok használata volt, inkább az egy oldalas elrendezés mellett döntve One UI felületén. Ennek ellenére mostanában jelek mutatkoznak arra, hogy a Samsung újragondolja álláspontját ebben a tervezési döntésben.

Jelenleg a Samsung eszközein az alkalmazásfiókok navigálása balra vagy jobbra történő lapozást jelent, hogy különböző oldalakhoz jussunk. Habár a Samsung Android felülete nem támogatja alapvetően a függőleges görgetésű alkalmazásfiókokat, korábban volt egy lehetőség a Good Lock Home Up modulban, amely lehetővé tette a felhasználók számára ennek az elrendezésnek a módosítását. Azonban ez a lehetőség eltávolításra került a modulból egy frissítés során, ami sok rajongó csalódottságára szolgált.

Fedezd fel a Samsung új Android felhasználói élményét!

Azonban lehet remény a láthatáron azoknak, akik inkább a függőleges görgetésű alkalmazásfiókokat részesítik előnyben. Egy felhasználói érdeklődés a Samsung közösségi fórumán, amit a SamMobile fedezett fel, utal arra a lehetőségre, hogy a Samsung később visszaállíthatja ezt a funkciót. Bár ez egyszerűen csak azt jelentheti, hogy a lehetőség visszakerül a Home Up modulba, spekulációk vannak arról is, hogy a Samsung tervezi a függőleges görgetésű alkalmazásfiókok natív támogatásának beépítését a közelgő One UI 7-be, ami az Android 15 alapján készült.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Jelenleg azonban még bizonytalanok az pontos részletek, és meg kell várni, hogy a Samsung kiadja az One UI 7 béta verzióját, hogy megerősíthessük az esetleges változásokat. Miután a Google nemrégiben bemutatta az első nyilvános bétát az Android 15-höz, még lehet, hogy egy ideig eltelik, amíg a Samsung saját béta verzióját kiadja. Mindazonáltal ezek a fejlemények azt sugallják, hogy a Samsung nyitott az élményfejlesztésre, és jelentős változásokat hozhat a felhasználók eszközhasználati szokásaiban a jövőben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei