Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?

2013.05.06| evleaks

Felbukkant egy fotó az evleaks oldalán, a találgatások pedig elindultak. Vajon mi várható? Új Nexus mobil, esetleg az Optimus család gyarapodik?

Felbukkant egy fotó az evleaks oldalán, a találgatások pedig elindultak. Vajon mi várható? Új Nexus mobil, esetleg az Optimus család gyarapodik? Sajnos nem tudunk egyelõre választ adni a kérdésre, mindössze annyi információ áll a rendelkezésünkre, amit a kép biztosít. Az evleaks a Facebook oldalára posztolta a fotót, gyakorlatilag nulla hozzászólással, csak a rajongók kezdték el ontani a kérdéseket és remélt specifikációt. Az biztos, hogy a kisebbik dél-koreai gyártó hosszú évek óta a legjobb negyedévét zárta, januártól márciusig 10.3 millió okostelefont adott el ugyanis, ezek pedig nagyrészt az LG Nexus 4-et jelentették. Igaz, komoly részt jelent még az LG Optimus G Pro phablet és az olcsó Optimus L II is. A lenti fotón szerintünk sokkal inkább az ultravékony LG Optimus G2 – vagy annak egy prototípusa – látható, mintsem az LG Nexus 5, bár ellentmond ennek a gondolatmenetnek, hogy a Nexus modelleken hiányoznak az elõlapi gombok.

Több forrás tudni véli, hogy az Optimus G2 2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon 800 processzorral, 2 gigabájt RAM-mal és 5 colos, 1080p felbontású megjelenítõvel, valamint egy 13 megapixeles kamerával kerül majd bemutatásra. Ilyen brutális hardvert még nem jelentettek be, az LG is legkorábban szeptemberben, az IFA konferencia elõtt teszi majd meg, a készülék megjelenése pedig októberre várható. Addig maradnak a találgatások, vajon mit is láthatunk a képen.

Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei