LG Optimus G2 hirek és információk

Megjelent a hátlapi gombos LG G2!

Megjelent a hátlapi gombos LG G2!

2013.07.17
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó különleges megoldásokat kapott okostelefonja végre hivatalosan is megjelent, bár egyelőre csak az egyik koreai szolgáltatónál, az LG U+-nál vásárolható meg augusztus 7-től.
Videón az LG Optimus G2!

Videón az LG Optimus G2!

2013.07.11
| GSM Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatkozó újdonsága, az LG Optimus G2 végre nemcsak jó minőségű fotókon, de videón is megtekinthető még a debütálás előtt.
Mindent tud majd az LG Optimus G2

Mindent tud majd az LG Optimus G2

2013.07.04
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó csúcsmobilja, az LG Optimus G2 - vagy LG G2 - minden földi jóval felszerelve várja majd a vásárlókat.
Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?

Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?

2013.05.06
| evleaks
Felbukkant egy fotó az evleaks oldalán, a találgatások pedig elindultak. Vajon mi várható? Új Nexus mobil, esetleg az Optimus család gyarapodik?
LG Optimus G2: még egy behemót

LG Optimus G2: még egy behemót

2012.12.11
| Unwired View
A kisebbik dél-koreai gyártó 2013-ra szánt egyik felsőkategóriás modellje az LG Optimus G2 lesz.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei