1080p hirek és információk

Nokia Lumia 1520: hatalmas kijelzővel

Nokia Lumia 1520: hatalmas kijelzővel

2013.09.24
| Phone Arena
Számos fotón láthattuk már a Nokia Lumia 1520 phabletet, ezúttal azonban sok, tényleg jó minőségű képen vehető közelebbről is szemügyre.
HTC Harmony: WP8, full HD

HTC Harmony: WP8, full HD

2013.09.13
| Unwired View
A tajvani gyártó hamarosan bemutathatja a HTC Harmony mobilt, melyen Windows Phone 8 rendszer fut.
Fotókon a 20 megapixeles Sony Xperia Honami

Fotókon a 20 megapixeles Sony Xperia Honami

2013.06.28
| GSM Arena
A japán gyártó régóta pletykált, Honami fejlesztésű nevű okostelefonja friss képeken bukkant fel.
Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?

Ez lehet az LG Optimus G2 vagy a Nexus 5?

2013.05.06
| evleaks
Felbukkant egy fotó az evleaks oldalán, a találgatások pedig elindultak. Vajon mi várható? Új Nexus mobil, esetleg az Optimus család gyarapodik?
LG Optimus GK: 5 col, 1080p kijelzõvel

LG Optimus GK: 5 col, 1080p kijelzõvel

2013.04.30
| LG
A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta hazájának az LG Optimus GK modellt.
Sony 1080p kijelzős mobillal

Sony 1080p kijelzős mobillal

2012.11.08
| GSM Arena
A japán gyártó nemcsak a Sony C650X Odinnal készül a jövő évi megmérettetésre, de fejlesztés alatt áll a Sony C6603 Yuga is.
Sharp Aquos: 5 col, 1080p, jobb mint a Retina Display

Sharp Aquos: 5 col, 1080p, jobb mint a Retina Display

2012.11.07
| GSM Arena
A Sharp holnap mutatja be legújabb okostelefonját Oroszországban, a Sharp Aquos Phone SH930W-t.
Samsung Galaxy S III: négy mag, 1.5 GHz, 1080p kijelző, kerámia burkolat

Samsung Galaxy S III: négy mag, 1.5 GHz, 1080p kijelző, kerámia burkolat

2012.02.28
| Phone Arena
Újabb részletekre derült fény a Samsung Galaxy S III csúcsmobillal kapcsolatban, amely bő három hét múlva mutatkozik be a nagyközönségnek.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei