Érkezik a Galaxy S21 Fan Edition

2021.02.12| SamMobile

A tavalyi Samsung Galaxy S20 FE meglepően nagy sikerét tekintve a cég az utódon dolgozik.

Nem volt teljesen véletlen a siker, az S20 FE - S20 Fan Edition tesztünk itt olvasható - ugyanis kiváló tudást nyújtott kifejezetten jó áron, amilyen jó ár-érték arányt nem reméltünk évek óta a cégtől ebben a szegmensben.

És mit csinálsz, ha hihetetlenül jól sikerült telefonod van? Természetesen folytatást készítesz. Forrásaink szerint fejlesztés alatt áll egy SM-G990B modellszámú Galaxy telefon, ez nagy eséllyel lehet a Galaxy S21 FE. Igaz, egyelőre csak feltételezzük, hogy a Galaxy S21 FE modellszámát összehangolja a szokásos Galaxy S21 modellekkel.

Érkezik a Galaxy S21 Fan Edition

A Galaxy S20 FE-hez hasonlóan a Galaxy S21 FE-től is elvárhatjuk, hogy legyenek olyan specifikációi, amelyek a Galaxy S21-ből és az S21+-ból egyaránt származnak. Talán microSD foglalat is lesz benne? Sajnos csak azt tudjuk, hogy a telefon 5G csatlakozási lehetőséggel, 128 és 256 GB-os tárhely változatokkal, Android 11-gyel, valamint szürke/ezüst, rózsaszín, lila és fehér színű opciókkal fog érkezni. Valószínűleg valamikor az év második felében kerül piacra, de a következő hetekben/hónapokban még konkrétabb információkat kaphatunk.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ha azonnal új telefont vennél, a Galaxy S21, az S21+ és az S21 Ultra egyaránt jó lehetőség, bár meg kell elégedni olyan funkciók nélkül, mint a bővíthető tárhely, a teljeskörű Samsung Pay, és vásárolni kell egy töltőt és fülhallgatót külön-külön. A Galaxy S20 FE továbbra is ajánlott darab, főleg a Samsung garanciájával a három fő operációs rendszer frissítésre.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei