Élőfotókon a furcsa LG Wing

2020.09.14| GSM Arena
Címkék:

LG Wing


Élőfotókon látható a dél-koreai gyártó igazán különleges kialakítású okostelefonja, az LG Wing.

Az LG közelgő Wing modelljét az utóbbi időben hatalmas érdeklődés övezi, elég nyilvánvaló okból. A design meglehetősen különleges. Olyannyira, hogy megragadunk minden lehetőséget, hogy közelebbről megvizsgáljuk. Pontosan ezt kínálja egy pár új élő fotó az LG Wingről, amelyet a Samsung Galaxy Note20 mellé helyeznek.

Mindkét kép elég szerencsétlen szögben sikerült, emiatt kissé nehéz megítélni a méreteket. Úgy tűnik azonban, hogy az LG Wing valamivel magasabb, mint a Note20, amelynek mérlege: 161,6×75,2×8,3 mm.

Élőfotókon a furcsa LG Wing

Őszintén szólva nem volt különösebben nehéz megbecsülni a kettő méretét, mivel a Note20 6,7 hüvelykes, 20:9-es kijelzővel rendelkezik, vékony keretekkel, míg a szivárgások 6.8 col képátlót sugallnak a Wing esetében. Ez utóbbi képarányát nem ismerjük, de nem lehet drasztikusan más,ráadásul a peremei nagyobbnak tűnnek, ami nagyobb alapterületet jelent.

Mindenesetre mielőtt összefoglalnánk az LG Wingről jelenleg ismert egyéb részleteket, ezeknek a fotóknak a forrása megemlíti azt is, hogy a telefon „exkluzív felhasználói felületet (smart TV like)” fog használni, ez a korábbi pletykákban is felbukkant. Ezúttal bepillantást kaptunk néhány körhinta stílusú 3D parancsikonra a telefon főképernyőjén.

Élőfotókon a furcsa LG Wing

Remek dolog, hogy a kisebb, másodlagos kijelző abszolút független az elsőtől, miközben ez a speciális felhasználói felület aktív. Ezzel szemben láthattuk, hogy az Asphalt versenyjáték mindkét panelt egy LG teaserben használja, ugyanúgy, mint a ROG Phone 3 esetében, a TwinView dokkoló tartozékával. Ez érdekes, használattal és használhatósággal kapcsolatos vitákat nyit meg.

Élőfotókon a furcsa LG Wing

Amennyit tudni lehet a korábbi pletykákből, a másodlagos kijelző átmérője 4 col lesz. A burkolat alatt Snapdragon 765G-re számítunk, 8 GB RAM-mal párosítva. Némi késés után az LG Wing bemutatójára október 5-én kerül sor.

A különleges kialakítású okostelefon ezt követően nem lesz azonnal megvásárolható, bár az LG egy négyhetes tesztelési fázist tervez kiválasztott felhasználókkal, még mielőtt kiskereskedelmi kiadásba adná a modellt. Az árképzés még mindig kissé rejtély, egy kezdeti ajánlat körülbelül 1400 €-t sugall, azonban sokkal reálisabb lenne ennek körülbelül a fele.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone 11 64GB
Apple iPhone 11 64GB
EUmobil 221 890 Ft
Telepartner 222 000 Ft
Planet GSM webshop 227 990 Ft
Apple iPhone 7 32GB
Apple iPhone 7 32GB
EUmobil 106 850 Ft
i-Shop Webáruház 106 860 Ft
Planet GSM webshop 107 790 Ft
OnePlus Nord 5G 128GB 8GB RAM Dual
OnePlus Nord 5G 128GB 8GB RAM Dual
Extreme Digital 159 990 Ft
eMAG 159 990 Ft
Turbado 161 680 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei