Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

2020.10.28| LG
Címkék:

LG Wing

,

elforgatható


Napokon belül hazánkban is kapható lesz az LG extrém telefonja, az elforgatható kijelzős Wing.

A nemzetközi szinten is csak alig egy bő hónapja bemutatott készülék október 29-től már előrendelhető több online webshopban és elektronikai üzletekben, november elejétől pedig már a Vodafone kínálatában is elérhető.

Az LG Wing teljesen különbözik minden más okostelefontól: könnyű, egy mozdulat a váltás az elforgatott (Swivel Mode) és az alap üzemmód (Basic Mode) között. Előbbi használatakor a telefon teljes előlapja 90 fokkal elfordul, ezzel a főképernyő fekvő formátumra vált, így láthatóvá válik a 3,9 colos másodlagos kijelző. Ilyenkor a felhasználók mindkét képernyőn futtathatják ugyanazt az alkalmazást, vagy akár párhuzamosan két appot használhatnak a különálló megjelenítőkön.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

A forgatható kijelző sokkal többet nyújt a párhuzamos feladatvégzésnél: mozi-képaránnyal, szélesvásznon a felső fekvő kijelzőn — azaz a főképernyőn — nézhetünk például streamelt tartalmakat, miközben a hagyományos pozíciójú kijelzőn más nézőkkel cseveghetünk.

A Multi App funkcióval parancsikonok is létrehozhatók a rendszeresen szimultán használt alkalmazáspárokhoz. Az elforgatott üzemmód használatával vezetés közben a térképen megjelenő utasításokat a főképernyőn követhetjük, fenntartva a második kijelzőt a telefonhívásokhoz.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG WING főképernyője egy 6,8 colos P-OLED FullVision kijelző, 20,5:9 képaránnyal. A második képernyő nemcsak a telefon kijelző-felületét terjeszti ki, hanem plusz markolatot is biztosíthat fotózáskor. Ez utóbbi 3,9 colos G-OLED panel 1,240x1,080 pixel felbontással.

A 32 megapixeles szelfi kamera kellemes tulajdonsága, hogy csak használatkor bukkan elő a keretből, ráadásul ha esést érzékel a Wing, automatikusan behúzza a modult.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG Wing három hátsó kamerát kapott, egy 64 megapixeles ultra nagy felbontásút, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögűt, valamint egy 13 megapixeles nagy látószögűt. Elforgatott üzemmódban egyszerre készíthető felvétel a 32 megapixeles előlapi és az egyik hátlapi kamerával, az eredmény pedig egy vagy két külön fájlba is menthető 1:1 vagy 16:9 képarányban.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

A telefonban a világon elsőként bemutatott Gimbal Motion Camera az eszköz másodlagos képernyőjét kényelmes fogantyúként hasznosítja. Ez stabilitást biztosít a fotózáshoz és videózáshoz, azaz egykezes használattal is rázkódásmentes felvételek készíthetők.

Az LG Wing olyan funkciókat kínál, amik jellemzően csak a vérbeli gimbalokban léteznek: joystick a kamera dőlésszögének szabályozásához, retesz a rázkódások és elmosódások csökkentéséhez, követési mód, pásztázó-követő mód, valamint első személy (first person) mód a dinamikus és ritmikus mozgások rögzítéséhez.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG Wing a két képernyő ellenére sem nehezebb, mint sok más okostelefon, mindössze 260 gramm. A burkolat alatt a Snapdragon 765G chipset dolgozik beépített 5G hálózati támogatással, 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt, microSD kártyával bővíthető tárhely mellett.

Az elforgatható kijelzős LG Wing október 29-től előrendelhető olyan népszerű hazai webshopoknál és forgalmazóknál, mint a Media Markt, az Euronics, az Extreme Digital, az Emag, a 220volt, a Notebook.hu, és az Aqua.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Azok, akik előrendelik a készüléket most egy különleges akció keretében egy baktériumölő hatású töltőtokkal rendelkező LG TONE FN6 vezeték nélküli fülhallgatót is kapnak ajándékba. November elejétől az LG Wing pedig már a Vodafone kínálatában is elérhető lesz. A Wing-ért 399.990 forintot kér a gyártó. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei