Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

2020.10.28| LG
Címkék:

LG Wing

,

elforgatható


Napokon belül hazánkban is kapható lesz az LG extrém telefonja, az elforgatható kijelzős Wing.

A nemzetközi szinten is csak alig egy bő hónapja bemutatott készülék október 29-től már előrendelhető több online webshopban és elektronikai üzletekben, november elejétől pedig már a Vodafone kínálatában is elérhető.

Az LG Wing teljesen különbözik minden más okostelefontól: könnyű, egy mozdulat a váltás az elforgatott (Swivel Mode) és az alap üzemmód (Basic Mode) között. Előbbi használatakor a telefon teljes előlapja 90 fokkal elfordul, ezzel a főképernyő fekvő formátumra vált, így láthatóvá válik a 3,9 colos másodlagos kijelző. Ilyenkor a felhasználók mindkét képernyőn futtathatják ugyanazt az alkalmazást, vagy akár párhuzamosan két appot használhatnak a különálló megjelenítőkön.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

A forgatható kijelző sokkal többet nyújt a párhuzamos feladatvégzésnél: mozi-képaránnyal, szélesvásznon a felső fekvő kijelzőn — azaz a főképernyőn — nézhetünk például streamelt tartalmakat, miközben a hagyományos pozíciójú kijelzőn más nézőkkel cseveghetünk.

A Multi App funkcióval parancsikonok is létrehozhatók a rendszeresen szimultán használt alkalmazáspárokhoz. Az elforgatott üzemmód használatával vezetés közben a térképen megjelenő utasításokat a főképernyőn követhetjük, fenntartva a második kijelzőt a telefonhívásokhoz.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG WING főképernyője egy 6,8 colos P-OLED FullVision kijelző, 20,5:9 képaránnyal. A második képernyő nemcsak a telefon kijelző-felületét terjeszti ki, hanem plusz markolatot is biztosíthat fotózáskor. Ez utóbbi 3,9 colos G-OLED panel 1,240x1,080 pixel felbontással.

A 32 megapixeles szelfi kamera kellemes tulajdonsága, hogy csak használatkor bukkan elő a keretből, ráadásul ha esést érzékel a Wing, automatikusan behúzza a modult.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG Wing három hátsó kamerát kapott, egy 64 megapixeles ultra nagy felbontásút, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögűt, valamint egy 13 megapixeles nagy látószögűt. Elforgatott üzemmódban egyszerre készíthető felvétel a 32 megapixeles előlapi és az egyik hátlapi kamerával, az eredmény pedig egy vagy két külön fájlba is menthető 1:1 vagy 16:9 képarányban.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A telefonban a világon elsőként bemutatott Gimbal Motion Camera az eszköz másodlagos képernyőjét kényelmes fogantyúként hasznosítja. Ez stabilitást biztosít a fotózáshoz és videózáshoz, azaz egykezes használattal is rázkódásmentes felvételek készíthetők.

Az LG Wing olyan funkciókat kínál, amik jellemzően csak a vérbeli gimbalokban léteznek: joystick a kamera dőlésszögének szabályozásához, retesz a rázkódások és elmosódások csökkentéséhez, követési mód, pásztázó-követő mód, valamint első személy (first person) mód a dinamikus és ritmikus mozgások rögzítéséhez.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Az LG Wing a két képernyő ellenére sem nehezebb, mint sok más okostelefon, mindössze 260 gramm. A burkolat alatt a Snapdragon 765G chipset dolgozik beépített 5G hálózati támogatással, 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt, microSD kártyával bővíthető tárhely mellett.

Az elforgatható kijelzős LG Wing október 29-től előrendelhető olyan népszerű hazai webshopoknál és forgalmazóknál, mint a Media Markt, az Euronics, az Extreme Digital, az Emag, a 220volt, a Notebook.hu, és az Aqua.

Csütörtöktől előrendelhető az LG Wing!

Azok, akik előrendelik a készüléket most egy különleges akció keretében egy baktériumölő hatású töltőtokkal rendelkező LG TONE FN6 vezeték nélküli fülhallgatót is kapnak ajándékba. November elejétől az LG Wing pedig már a Vodafone kínálatában is elérhető lesz. A Wing-ért 399.990 forintot kér a gyártó. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei