Elindult az Android 11 frissítés

2020.09.09| Android Central
Címkék:

Android 11

,

frissítés


Az Android 11 immár hivatalos a Pixel telefonokhoz, a frissítés tegnap este indult.

Az első stabil Android 11-es verzió mostantól a Pixel telefonokkal rendelkező felhasználók számára is elérhető. Közel végleges Android 11 verziók is úton vannak a Xiaomi, az Oppo és Vivo telefonokra. Az Android legújabb verziója rengeteg új funkcióval jár, beleértve a beszélgetési buborékokat, a beépített képernyőfelvételt, az egyszeri engedélyeket, a továbbfejlesztett 5G támogatást, a hívásszűrés támogatását és még sok mást. A telefon gyártók a következő hónapokban frissítik eszközeiket Android 11-re.

Négy fejlesztői előzetes és három nyilvános béta után a Google tegnap este kiadta végre az első stabil Android 11-es verziót a Pixel telefonokra.

Elindult az Android 11 frissítés

A Google szerint az Android 11 átírja, ahogy eddig a felhasználók a beszélgetéseiket használták az eszközeiken. Az összes beszélgetés különféle üzenetküldő alkalmazásokban, az értesítések részben, egy külön térben található meg, így minden eddiginél könnyebben kezelhetők. Sőt rangsorolhatók a felhasználó számára fontos emberek beszélgetései. A csevegési buborékoknak köszönhetően már könnyebb válaszolni ezekre a fontos beszélgetésekre.

Elindult az Android 11 frissítés

Amellett, hogy megkönnyíti a beszélgetések kezelését, az Android 11 új módszereket is bemutat a csatlakoztatott eszközök és média vezérléséhez. Mostantól elérheti az összes intelligens otthoni eszközt, például a termosztátokat és az intelligens zárakat, ha hosszan lenyomja a telefon bekapcsoló gombját.

Kompatibilis járműveken az Android Auto vezeték nélkül működik minden telefonnál, tehát kábel nélkül lejátszhatók a kedvenc dalok. A médiavezérlők is átalakításra kerültek, ezek lehetővé teszik a gyors váltást az eszközök között, amiről a tartalom szól.

Elindult az Android 11 frissítés

A Google az Android 11-gyel szintén nagy hangsúlyt fektetett a felhasználók adatvédelmére. Az egyszeri engedélyeknek köszönhetően egyszeri hozzáférést lehet biztosítani olyan kényes engedélyekhez, mint például a tartózkodási hely, a kamera és a mikrofon. Az Android automatikusan visszaállítja azon alkalmazások engedélyeit is, amelyeket egy ideje nem használt. Ezen kívül az Android 11 a Google Play rendszerfrissítési modulokat és beépített képernyő-felvevőt tartalmaz.

Elindult az Android 11 frissítés

A Pixel 2 vagy újabb rendszeren további eszközöket érhet el a telefon jobb kezeléséhez, ideértve a napi rutinon alapuló alkalmazásjavaslatokat és az új műveleteket, amelyek lehetővé teszik a szöveg és képek kiválasztását vagy az alkalmazás képernyőképeinek elkészítését.

A Google Pixel telefonok már tegnap este megkapták a frissítést, az Android 11 pedig érkezik hamarosan az első támogatott OnePlus, Xiaomi, OPPO és Realme telefonokra is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Poco F2 Pro 5G 128GB Dual
Xiaomi Poco F2 Pro 5G 128GB Dual
EUmobil 125 900 Ft
MobilEx Webáruház 126 890 Ft
Planet GSM webshop 127 990 Ft
Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB RAM Dual
Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB RAM Dual
Telefoncenter Webáruház 351 200 Ft
GsmHome 351 650 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 354 000 Ft
Apple iPhone 6S 32GB
Apple iPhone 6S 32GB
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 86 799 Ft
Planet GSM webshop 87 990 Ft
TopMobil 87 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei