Elindult az Android 11 frissítés

2020.09.09| Android Central
Címkék:

Android 11

,

frissítés


Az Android 11 immár hivatalos a Pixel telefonokhoz, a frissítés tegnap este indult.

Az első stabil Android 11-es verzió mostantól a Pixel telefonokkal rendelkező felhasználók számára is elérhető. Közel végleges Android 11 verziók is úton vannak a Xiaomi, az Oppo és Vivo telefonokra. Az Android legújabb verziója rengeteg új funkcióval jár, beleértve a beszélgetési buborékokat, a beépített képernyőfelvételt, az egyszeri engedélyeket, a továbbfejlesztett 5G támogatást, a hívásszűrés támogatását és még sok mást. A telefon gyártók a következő hónapokban frissítik eszközeiket Android 11-re.

Négy fejlesztői előzetes és három nyilvános béta után a Google tegnap este kiadta végre az első stabil Android 11-es verziót a Pixel telefonokra.

Elindult az Android 11 frissítés

A Google szerint az Android 11 átírja, ahogy eddig a felhasználók a beszélgetéseiket használták az eszközeiken. Az összes beszélgetés különféle üzenetküldő alkalmazásokban, az értesítések részben, egy külön térben található meg, így minden eddiginél könnyebben kezelhetők. Sőt rangsorolhatók a felhasználó számára fontos emberek beszélgetései. A csevegési buborékoknak köszönhetően már könnyebb válaszolni ezekre a fontos beszélgetésekre.

Elindult az Android 11 frissítés

Amellett, hogy megkönnyíti a beszélgetések kezelését, az Android 11 új módszereket is bemutat a csatlakoztatott eszközök és média vezérléséhez. Mostantól elérheti az összes intelligens otthoni eszközt, például a termosztátokat és az intelligens zárakat, ha hosszan lenyomja a telefon bekapcsoló gombját.

Kompatibilis járműveken az Android Auto vezeték nélkül működik minden telefonnál, tehát kábel nélkül lejátszhatók a kedvenc dalok. A médiavezérlők is átalakításra kerültek, ezek lehetővé teszik a gyors váltást az eszközök között, amiről a tartalom szól.

Elindult az Android 11 frissítés

A Google az Android 11-gyel szintén nagy hangsúlyt fektetett a felhasználók adatvédelmére. Az egyszeri engedélyeknek köszönhetően egyszeri hozzáférést lehet biztosítani olyan kényes engedélyekhez, mint például a tartózkodási hely, a kamera és a mikrofon. Az Android automatikusan visszaállítja azon alkalmazások engedélyeit is, amelyeket egy ideje nem használt. Ezen kívül az Android 11 a Google Play rendszerfrissítési modulokat és beépített képernyő-felvevőt tartalmaz.

Elindult az Android 11 frissítés

A Pixel 2 vagy újabb rendszeren további eszközöket érhet el a telefon jobb kezeléséhez, ideértve a napi rutinon alapuló alkalmazásjavaslatokat és az új műveleteket, amelyek lehetővé teszik a szöveg és képek kiválasztását vagy az alkalmazás képernyőképeinek elkészítését.

A Google Pixel telefonok már tegnap este megkapták a frissítést, az Android 11 pedig érkezik hamarosan az első támogatott OnePlus, Xiaomi, OPPO és Realme telefonokra is.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei