Ehhez a Nokiához nem kell tok!

2021.07.14| Android Authority
Címkék:

Nokia

,

Nokia XR20


A HMD Global megmutatta egy hamarosan bejelentésre kerülő okostelefon hátlapját.

A cég azt állítja, hogy nem lesz szükség tokra ehhez az új eszközhöz. A Nokia márkanév birtokosa idén már több X, G és C sorozatú modellt bemutatott, ezek az alacsony és közép árkategóriába tartoznak. Ezek nem kavartak nagy port, ám a most érkező darab talán igen.

Ehhez a Nokiához nem kell tok!

"A legújabb Nokia telefonunkkal soha többé nem lesz szükséged tokra" - jegyezte meg a cég a Twitteren közzétett képen. A tweet arra is utal, hogy az új eszköz július 27-én kerül bejelentésre.

Nem vagyunk biztosak abban, hogy a képen látható telefon reprezentatív-e a HMD készülő készülékével kapcsolatban, ennek ellenére reméljük, hogy egy strapabíró készüléket látunk, amely képes ellenállni a durva kezelésnek és a vízbe merülésnek, annak ellenére, hogy csak keményebb műanyag kialakítást kap. A klasszikus Nokia 3310 nem volt vízálló, de abszolút „tank” hírnevét szerezte meg.

A FoneArena úgy véli, hogy a megjelenő készülék a Nokia XR20 lehet. Ez állítólag a Nokia X20 strapa változata. Az eredeti X20 Snapdragon 480 5G SoC-cal, 64MP-es fő kamerával és 4470 mAh kapacitású akkumulátorral került piacra.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei