Egymást fogják tölteni az Apple eszközök

2021.11.29| 9to5mac
Címkék:

Apple

,

Airpower


Az Apple továbbra is dolgozik a többeszközös töltőn, egy olyan jövőn, ahol minden eszköz töltheti egymást

A néhány évvel ezelőtti sikertelen AirPower-kísérlet ellenére az Apple állítólag még mindig dolgozik egy többeszközös töltőn a termékeihez. A Bloomberg jelentése szerint az Apple több eszközhöz használható töltőt, valamint rövid és nagy távolságú vezeték nélküli töltési technológiát fejleszt, amelyben az összes főbb eszköz "töltheti egymást".

 

Nem ez az első alkalom, hogy a Bloomberg beszámol az Apple többeszközös induktív töltési megoldásának fejlesztéséről. Júniusban arról számoltak be, hogy az Apple egy több eszközhöz használható induktív töltőszőnyeget fejleszt.A hírek szerint az Apple még mindig dolgozik ezen a többeszközös töltőn. Ez más lenne, mint a meglévő MagSafe Duo, amely valójában csak különálló iPhone és Apple Watch töltők összefűzve.

 

Egymást fogják tölteni az Apple eszközök

Az Apple továbbra is dolgozik a rövid és távoli vezeték nélküli töltési megoldásokon. Ez a fajta technológia valóban vezeték nélküli töltés, ellentétben a jelenleg elérhető induktív „vezeték nélküli” töltési technológiával.

 

Az Apple egy jövőt képzel el, ahol minden fő terméke feltöltheti egymást. Például egy iPhone végül feltöltheti az AirPods készüléket vagy az Apple Watchot.

 

Az úgynevezett fordított vezeték nélküli töltés már több éve pletyka volt az iPhone-nál, de végül nem jött be. Elméletileg ez lehetővé tenné az emberek számára, hogy az AirPods vagy az Apple Watch készüléket az iPhone hátuljára helyezzék, hogy útközben tölthessék őket.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei