Egy éves a régi-új Nokia

2017.12.01| HMD Global

A HMD Global, a Nokia telefonok új otthona idén ünnepli első születésnapját.

A HMD Global az első naptól népszerűvé vált a fogyasztók körében; ezt bizonyítja, hogy a cég már hat új Nokia okostelefont és öt hagyományos készüléket kínál több mint 80 piacon. Ennek eredményeképp 170 országban történtek már készülékaktiválások, valamint a HMD Global 48 különböző nyelvű weboldalon keresztül nyújt tájékoztatást a mobiltelefonokról, hogy biztos alapokat teremthessen a folyamatos fejlődésnek és nagyszerű élményt nyújtson vásárlóinak.

Az idei Mobile World Congressen a HMD Global elsőszámú bejelentése a Nokia 3310 készülék és a legújabb Android rendszerrel ellátott eszközök piacra való bevezetése volt. Az új portfólió nem csak, hogy 20 díjat nyert, hanem ismét népszerűvé tette a márkát a globális piacon. A Nokia telefonok ma már több mint 80 országban kaphatók, összességében pedig az új Nokia modelleket már több mint 170 országban használják a vásárlók.

Egy éves a régi-új Nokia

Az új portfóliót a rajongók hatalmas lelkesedéssel fogadták: az ikonikus Nokia 3310, a Nokia 3, a Nokia 5 és a Nokia 6 készülékek bemutatóját több mint egymillió ember követte figyelemmel a 2017-es MWC eseményén. Ez az interneten több mint 200 milliós videó megtekintést és 87 milliós látogatást jelentett az elmúlt egy év alatt. A 2,2 milliós Facebook követők számával pedig a Nokia rajongók valóban megmutatták, mennyire elköteleződtek a készülékek és a márka iránt. 

A HMD Global most a „Legyél Te az ajándék!” kampánnyal kedveskedik a rajongóinak, amivel a vállalat célja, hogy a  az emberek még közelebb kerüljenek egymáshoz és több időt töltsenek együtt az ünnepi időszakban. A vásárlók idén azt ajándékozhatják szeretteinek, amire igazán vágynak, így egy olyan, díszcsomagolásba nem rejthető meglepetést nyújthatnak át, ami valóban a legfontosabb dolog, amit csak adhatnak – az időt.

Ezzel a többrétű termékportfólióval a HMD Global egy éven belül elérhetővé tette a klasszikus Nokia tulajdonságokkal rendelkező készülékeket, illetve az androidos okostelefonokat. A Nokia telefonokat a megszokott minőség fémjelezte, illetve az egyszerűségen alapuló örökségéből merítve három irányadó elv alapján készültek el: megbízhatóság, letisztult kialakítás és biztonságos, naprakész Android rendszer.

Egy éves a régi-új Nokia

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Nokia telefonok otthona elhozta az Android 8.0 Oreo frissítést a Nokia 8 készülékekre, ezzel a legfrissebb Androiddal bővítve portfólióját. A Nokia 8 készülékek esetében ez az új frissítés a korábbi vegytiszta Android rendszert egészíti ki olyan funkciókkal, mint az Android Instant applikációk és a Background Limits. Az új rendszerrel a felhasználók egy kiforrott megoldást és megbízható élményt kapnak.

 „A rajongók óriási elvárást támasztottak a Nokia telefonokkal szemben, így hatalmas volt a felelősségünk, hogy minél több vevői igényt elégíthessünk ki és adhassuk át a valódi Nokia élményt. Ennek köszönhetően olyan modelleket terveztünk, amik hűek a skandináv, letisztult és minőségi kivitelezéshez. A legfrissebb technológiák integrálásával a legfőbb célunk az volt, hogy fokozzuk a felhasználói élményt és olyan innovatív megoldásokat mutassunk be a rajongóinknak, mint a Nokia 8 készülékek Dual-Sight funkciója, vagy a rendkívül hosszú, 2 napos akkumulátor üzemidővel rendelkező Nokia 2 modellek” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékigazgatója. „A Nokia 6, az első okostelefonunk Kínában mindössze 23 másodperc alatt fogyott el.

A közelmúltban megjelent Nokia 8 és a Nokia 2 más-más szempontból számítanak igazi csúcskategóriás modelleknek, amelyek megfizethető áron kínálnak magas fokú minőséget a vásárlóknak. Úgy gondolom, a pozitív visszajelzések, a portfóliónkért kapott elismerések magukért beszélnek, ezért nagyon hálásak vagyunk a rajongók lelkesedéséért és támogatásáért.” 

„A teljes termékportfólió kialakítása és folyamatos fejlesztése a rajongók visszajelzésén alapszik, ezért rendkívüli örömmel fogadtuk a sok pozitív reakciót. Az elmúlt 12 hónap minősítése inspirált mindet arra, hogy a jövőben még jobbak lehessünk. Mindent összevetve, valóban izgalmas első évet tudhatunk magunk mögött, és már izgatottak vagyunk, hogy a követező 12 hónap alatt milyen újdonságokkal tudjuk meglepni rajongóinkat. Biztosak vagyunk benne, hogy ugyanilyen lelkesek és elkötelezettek lesznek majd!” – hangsúlyozta Pekka Rantala, a HMD marketingigazgatója. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei