Dual SIM-es Galaxy Note 2 Kínának

2012.09.10| My Drives

A mobilok iránt érdeklődők számára nem túl nagy újdonság, hogy Kínában az emberek jelentős részének legalább két SIM-kártyája van két különböző szolgáltatónál.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A mobilok iránt érdeklődők számára nem túl nagy újdonság, hogy Kínában az emberek jelentős részének legalább két SIM-kártyája van két különböző szolgáltatónál. A nagyobbik dél-koreai cég hamarosan hivatalosan is bemutatja állítólag a két SIM kártyát is kezelni képes Samsung Galaxy Note 2 phabletet, ezzel együtt pedig a China Unicom szolgáltató veszi fel kínálatába az értelemszerűen kártyafüggetlen készüléket, bár ennek oka csupán annyi, hogy a vállalat szolgáltat GSM és CDMA hálózaton egyaránt.

Dual SIM-es Galaxy Note 2 Kínának

Ezt a nem kis apróságot leszámítva egyébként pontosan ugyanolyan tudást kapnak majd a kínai Note 2 tulajdonosok mint az európaiak, így a távol-keleten is egy négymagos, 1.6 gigahertzes Exynos 4412 processzor, 2 gigabájt RAM, valamint egy 5.5 colos, 720p, HD felbontású megjelenítő szerepel a főbb tudáslistáján az új mobilnak az S Pen, valamint az Android 4.1 Jelly Bean rendszer mellett.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei