Drágul a YouTube Prémium előfizetés

2022.10.21| Android Central

Néhány YouTube Premium-előfizetőnek hamarosan többet kell fizetnie. A YouTube bejelentette, hogy az egyik Premium-csomag ára 5 dollárral emelkedik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A változás november végén lép életbe a YouTube Premium családi csomag felhasználóira. A YouTube Premium családi csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előfizetésüket több felhasználó között is megosszák.

A Google elkezdte tájékoztatni YouTube Premium-előfizetőit, hogy a jövő hónapban megemeli az előfizetési árat. Az e-mail szerint a YouTube Premium családi csomag ára 5 dollárral 17,99 dollárról 22,99 dollárra nő. A török előfizetők 17 török líra helyett 30 lírát kell fizetniük az egyéni csomagos előfizetésért.

Drágul a YouTube Prémium előfizetés

Az áremelés „2022. november 21-én vagy azt követően” történik, a számlázási ciklustól függően. Az emelés már érvényben van az új előfizetőkre, vagyis az új összeget kell fizetnie, ha családi előfizetésre jelentkezik. Az új árak Kanadában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Törökországban, Japánban és Argentínában is érintik az előfizetőket. Hazai változásról még nincs szó.

  • Egyesült Államok: $17.99 -> $22.99
  • Kanada: CA$17.99 -> CA$22.99
  • UK: £17.99 -> £19.99
  • Argentina (egyéni előfizetés): ARS 119 -> ARS 389, (családi csomag): ARS 179 -> ARS 699
  • Törökország (egyéni előfizetés): 16.99 TRY -> 29.99 TRY
  • Japán: ¥1,780 -> ¥2,280

Ez az első áremelés a YouTube Premium esetében négy év után, amikor a YouTube Red márkajelzésről váltott. Az előfizetés révén a felhasználók hozzáférhetnek a hirdetések nélküli videókhoz és egyéb előnyökhöz, például kísérleti funkciókhoz, offline streameléshez, kikapcsolt kijelző melletti zene- és videólejátszáshoz és még sok más funkcióhoz. Az előfizetés tartalmazza a reklámmentes YouTube Music szolgáltatást is. A családi csomag legfeljebb öt tag számára teszi lehetővé prémium funkciók megosztását.

Bármikor lemondható a YouTube Premium. Ehhez elég a YouTube alkalmazás fiókmenüjébe kattintani a jobb felső sarokban, és a „Vásárlások és tagságok” lehetőséget választani. Itt meg kell keresni az előfizetést és a „Deaktiválás” gombra nyomni, ekkor megjelenik az előfizetés szüneteltetése vagy lemondása lehetőség.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei