Búvárkodj okosórával!

2023.09.22| Huawei

A Huawei magyarországi kínálatában bemutatta a búvárkodásra is alkalmas Huawei Watch Ultimate okosórát.

Az exkluzív óra 100 méteres mélységig vízálló, és számos egészségkövető funkcióval rendelkezik, például EKG-méréssel és stresszfigyeléssel. Az óra akár 2 hétig is használható töltés nélkül, és kompatibilis mind Android, mind iOS okostelefonokkal.

A Huawei Watch Ultimate egy elegáns és prémium kialakítású okosóra, amely luxusórákat idéző dizájnjával és gazdag funkcionalitásával kiemelkedik a kínálatból. Az óra az EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) 2023-2024 legjobb prémium okosórájának járó díját is elnyerte. Két változatban érhető el Magyarországon: a Voyage Blue változat mélykék nanotechnológiás kerámia kerettel rendelkezik, míg az Expedition Black változat könnyű obszidián óratestet használ, és tachométerrel rendelkezik.

Búvárkodj okosórával!

Az óra különleges kialakításában cirkónium-alapú folyékony fémet használtak, amely egyedülálló megjelenést és tartósságot biztosít. A Huawei Watch Ultimate két változata egyedi óralapokkal is rendelkezik, amelyek 24 nagyváros idejét jelenítik meg 24 időzónában. Az okosóra vékony AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyet szilárd zafírüveg borít.

Búvárkodj okosórával!

A Huawei Watch Ultimate ISO 22810 szabvány szerint 100 méteres mélységig vízálló, és képes a hang továbbítására is víz alatt. Az okosóra búvárképességekkel is rendelkezik, többek között négy különböző merülési módot kínál, és a Bühlmann dekompressziós algoritmust használja a merülési adatok folyamatos figyelésére.

Búvárkodj okosórával!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az óra a szabadtéri sportok kedvelőinek is megfelelő, mivel precíziós GNNS helymeghatározási képességekkel rendelkezik és környezeti információkat is megjelenít. Emellett átfogó egészségügyi menedzsment funkciókkal rendelkezik, beleértve az EKG-mérést, az érfalmerevség észlelését, az éjszakai alváskövetést és a stresszfigyelést.

Búvárkodj okosórával!

Az óra kiváló akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, akár 2 hétig is használható töltés nélkül, és gyorstöltéssel is rendelkezik. Az okosóra kompatibilis Bluetooth-hívásokhoz, zenét lejátszásához, emlékeztetők beállításához és többféle okostelefonnal is használható.

A Huawei Watch Ultimate Expedition Black változatának ajánlott fogyasztói ára 289.999 Ft, míg a Voyage Blue változat ajánlott fogyasztói ára 349.999 Ft.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei