Brutál jó S Pen-nel jön az új Note!

2020.08.05| GsmArena

A 2020-as Note generáció minden fronton fejlesztéseket hoz, kezdve a szoftvertól egészen az S Pen-ig.

 A 2020-as Note generáció minden fronton fejlesztéseket hoz, kezdve a szoftvertól egészen az S Pen-ig. Ahogy a neve is sugallja, a Galaxy Note20 Ultra az S20 Ultra platformon épül fel. Ugyanaz a kijlező, ami egy 6,9 hüvelykes dinamikus AMOLED 2X panel 1440p+ felbontással és 120Hz frissítési frekvenciával. Az S Pen és a képernyőn lévő Wacom réteg frissítve lett, hogy elérje a 9 ms késleltetést. A Samsung szerint most az toll használata nagyon hasonlít a papírra íráshoz. Az elkészített megjegyzéseket konvertálhatjuk Microsoft Office formátumba és szinkronizálhatjuk más eszközökkel a Samsung Note-on keresztül.

 Brutál jó S Pen-nel jön az új Note!

Az S Pen öt új művelettel frissítették. Alakzatok "rajzolásával" a levegőben (vagyis anélkül, hogy bárhol a képernyő közelében lenne) visszamehet, megnyithatja a legutóbbi alkalmazásokat. Egy másik nagy változás az, hogy ez az első olyan kijelző, ami a Gorilla Glass Victus védelmet megkapta, így a készülék jobban ellenáll a karcolásoknak. A trendeknek megfelelően képernyőbe van ágyazva az ujjlenyomatolvasó, valamint kijelzőn helyet kapott még egy 10 MP-es szelfi kamera. A hátsó kamera még mindig a nagy, 108 MP-os főérzékelővel rendelkezik, amihez jár optikai stabilizátor, de a Dual Pixel autofókusz nem.

A Note20 Ultra továbbra is büszkélkedhet periszkópos lencsével, 5x optikai nagyítással, szemben a négyszeressel. A világ nagy részében megkapja a Snapdragon 865+ lapkakészletet, amely 10% -kal gyorsabb, mint az S20 telefonokban található 865. Európa és India azonban megragadt a régi Exynos 990-nál.

 

Az akkumulátor 4500 mAh-ra esett, ami 200 mAh-val több, mint a Note10 +, de 500 mAh-val kevesebb, mint az S20 Ultra-nál. A Note20 Ultra 15W-os gyors vezeték nélküli töltést és 9W fordított vezeték nélküli töltést is támogat. A Samsung Galaxy Note20 Ultra ára 1300 dollár 256 GB-os modellt választjuk, bár ezt még lehet fokozni mivel lesz egy 512 GB-os változat is. Ez több, mint a Note10+ ára volt a bejelentésekor, de kevesebb, mint az S20 Ultra ára.  A telefon három színben kapható a bevezetéskor: bronz, fekete és fehér. A szállítás augusztus 21-én kezdődik meg a „kiválasztott piacokon”.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 Brutál jó S Pen-nel jön az új Note!

A Galaxy Note 20 nagyobb képernyővel rendelkezik, mint elődje, bár így is csak kicsit kisebb, mint az Ultra. A sima Note 20 egy 1080p+ panelt kapott a régi Gorilla Glass 5 védelemmel.  Sajnos a rossz hír az hogy ennél a modellnél maradtak a standard 60 Hz-es frissítési gyakoriságnál. Ez szintén rossz hír az S Pen számára, mivel így le kell mondani az alacsony késleltetésről.

Brutál jó S Pen-nel jön az új Note!

Az akkumulátor jelentősen nagyobb, mint korábbi modell. A 4300 mAh-es akksival csak kicsit maradt le az Ultra modellhez képest. Mindenesetre az új akkumulátor fél órán belül 0% -ról 50% -ra töltődik a mellékelt 25 W-os töltővel. A lapkakészlet helyzete azonos, Exynos 990-nel küldik Európában és Indiában, a továbbfejlesztett Snapdragon 865 Plus-szal a többi piacra. A RAM kapacitása azonban 8 GB, az egyetlen tárolási lehetőség a 256 GB és nincs microSD nyílás. Az 5G modell 128 GB tárolóval is elérhető lesz. A Samsung Galaxy Note 20 4G ára 950 euró, az 5G modell ára 1023 eurótól kezdődik.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei