Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

2022.12.22| 9to5 Google

Az Oppo telefonok mostantól akár négy évnyi jelentős Android frissítést és öt év biztonsági javításokat kapnak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Android OEM-ek szoftveres elkötelezettsége az elmúlt években sokkal jobb lett, az Oppo immár a legújabb márka, amely négy évnyi jelentős Android-frissítés és öt év biztonsági javítás mellett kötelezte el magát.

Az Oppo egy e heti sajtóközleményben bejelentette, hogy az Android 13 bevezetése a leggyorsabb volt a vállalat történetében.

A ColorOS 13 eddig 33 eszközön jelent meg, ami több mint 50%-kal több ugyanabban az időszakban, mint az Oppo tavalyi Android 12/ColorOS 12 frissítése. A bevezetés a Find X5 sorozattal még augusztusban kezdődött, néhány nappal a Pixel telefonok után, és azóta széles körben kibővült.

Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

De a hét nagyobb híre az Oppo-tól, hogy a ColorOS új frissítési szabályzatot kap, és az Android frissítéseket hosszabb ideig ígérik bizonyos eszközökre.

Az Oppo szerint ez az új szabályzat négy fő Android-frissítést és öt év biztonsági javítást garantál a 2023-ban és azt követően piacra dobott „zászlóshajó”-eszközökön. Magától értetődik, hogy a Find X6 sorozat és talán a Find N2 Flip is azok közé tartozik majd, amelyek jogosultak az új szabályzat alapján a frissítésekre.

Az OPPO bejelentette a ColorOS új frissítési szabályzatát is. Ez magában foglalja azt a kötelezettségvállalást, hogy 2023-tól kezdődően négy fő ColorOS-frissítést garantál 5 éves biztonsági javításokkal a globális felhasználók számára a kiválasztott zászlóshajó-modelleken. Az OPPO célja, hogy hosszabb ideig tartó és stabilabb élményt biztosítson a felhasználók számára azáltal.

Ez a házirend a OnePlus irányelvét tükrözi, amely szintén elkötelezte magát a szoftvertámogatási ütemtervre jövő évtől kezdődően. Eközben a Samsung 2022 eleje óta ugyanazt a garanciát kínálja zászlóshajóira, és ezt kiterjesztette a 2021 végén piacra dobott készülékekre is. A Google hasonló, bár valamivel enyhébb politikát kínál három év nagy Android-frissítésekkel és öt év biztonsági frissítéssel, bár a Google irányelvei kiterjednek a megfizethetőbb A-sorozatú készülékekre is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei