Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

2022.12.22| 9to5 Google

Az Oppo telefonok mostantól akár négy évnyi jelentős Android frissítést és öt év biztonsági javításokat kapnak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Android OEM-ek szoftveres elkötelezettsége az elmúlt években sokkal jobb lett, az Oppo immár a legújabb márka, amely négy évnyi jelentős Android-frissítés és öt év biztonsági javítás mellett kötelezte el magát.

Az Oppo egy e heti sajtóközleményben bejelentette, hogy az Android 13 bevezetése a leggyorsabb volt a vállalat történetében.

A ColorOS 13 eddig 33 eszközön jelent meg, ami több mint 50%-kal több ugyanabban az időszakban, mint az Oppo tavalyi Android 12/ColorOS 12 frissítése. A bevezetés a Find X5 sorozattal még augusztusban kezdődött, néhány nappal a Pixel telefonok után, és azóta széles körben kibővült.

Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

De a hét nagyobb híre az Oppo-tól, hogy a ColorOS új frissítési szabályzatot kap, és az Android frissítéseket hosszabb ideig ígérik bizonyos eszközökre.

Az Oppo szerint ez az új szabályzat négy fő Android-frissítést és öt év biztonsági javítást garantál a 2023-ban és azt követően piacra dobott „zászlóshajó”-eszközökön. Magától értetődik, hogy a Find X6 sorozat és talán a Find N2 Flip is azok közé tartozik majd, amelyek jogosultak az új szabályzat alapján a frissítésekre.

Az OPPO bejelentette a ColorOS új frissítési szabályzatát is. Ez magában foglalja azt a kötelezettségvállalást, hogy 2023-tól kezdődően négy fő ColorOS-frissítést garantál 5 éves biztonsági javításokkal a globális felhasználók számára a kiválasztott zászlóshajó-modelleken. Az OPPO célja, hogy hosszabb ideig tartó és stabilabb élményt biztosítson a felhasználók számára azáltal.

Ez a házirend a OnePlus irányelvét tükrözi, amely szintén elkötelezte magát a szoftvertámogatási ütemtervre jövő évtől kezdődően. Eközben a Samsung 2022 eleje óta ugyanazt a garanciát kínálja zászlóshajóira, és ezt kiterjesztette a 2021 végén piacra dobott készülékekre is. A Google hasonló, bár valamivel enyhébb politikát kínál három év nagy Android-frissítésekkel és öt év biztonsági frissítéssel, bár a Google irányelvei kiterjednek a megfizethetőbb A-sorozatú készülékekre is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei