Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

2022.12.22| 9to5 Google

Az Oppo telefonok mostantól akár négy évnyi jelentős Android frissítést és öt év biztonsági javításokat kapnak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Android OEM-ek szoftveres elkötelezettsége az elmúlt években sokkal jobb lett, az Oppo immár a legújabb márka, amely négy évnyi jelentős Android-frissítés és öt év biztonsági javítás mellett kötelezte el magát.

Az Oppo egy e heti sajtóközleményben bejelentette, hogy az Android 13 bevezetése a leggyorsabb volt a vállalat történetében.

A ColorOS 13 eddig 33 eszközön jelent meg, ami több mint 50%-kal több ugyanabban az időszakban, mint az Oppo tavalyi Android 12/ColorOS 12 frissítése. A bevezetés a Find X5 sorozattal még augusztusban kezdődött, néhány nappal a Pixel telefonok után, és azóta széles körben kibővült.

Bedurvul az Oppo is, 4 év rendszer- és öt év biztonsági frissítést ígér

De a hét nagyobb híre az Oppo-tól, hogy a ColorOS új frissítési szabályzatot kap, és az Android frissítéseket hosszabb ideig ígérik bizonyos eszközökre.

Az Oppo szerint ez az új szabályzat négy fő Android-frissítést és öt év biztonsági javítást garantál a 2023-ban és azt követően piacra dobott „zászlóshajó”-eszközökön. Magától értetődik, hogy a Find X6 sorozat és talán a Find N2 Flip is azok közé tartozik majd, amelyek jogosultak az új szabályzat alapján a frissítésekre.

Az OPPO bejelentette a ColorOS új frissítési szabályzatát is. Ez magában foglalja azt a kötelezettségvállalást, hogy 2023-tól kezdődően négy fő ColorOS-frissítést garantál 5 éves biztonsági javításokkal a globális felhasználók számára a kiválasztott zászlóshajó-modelleken. Az OPPO célja, hogy hosszabb ideig tartó és stabilabb élményt biztosítson a felhasználók számára azáltal.

Ez a házirend a OnePlus irányelvét tükrözi, amely szintén elkötelezte magát a szoftvertámogatási ütemtervre jövő évtől kezdődően. Eközben a Samsung 2022 eleje óta ugyanazt a garanciát kínálja zászlóshajóira, és ezt kiterjesztette a 2021 végén piacra dobott készülékekre is. A Google hasonló, bár valamivel enyhébb politikát kínál három év nagy Android-frissítésekkel és öt év biztonsági frissítéssel, bár a Google irányelvei kiterjednek a megfizethetőbb A-sorozatú készülékekre is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei