Bajban a Samsung Galaxy S21 FE

2021.09.27| PhoneArena

Legújabb információk szerint, a Samsung Galaxy S21 FE lehet a globális chiphiány legújabb áldozata.

Néhány nappal ezelőtt kezdte meg a Samsung a Galaxy S21 FE okostelefon sorozatgyártását. A globális chiphiány miatt a korábban ígért augusztusi megjelenése nem történt meg. A legfrissebb hírek szerint a Samsung törölte az októberi online eseményét, ahol az új Galaxy S21 FE debütált volna és még hozzá tették, hogy vizsgálják a telefon bevezetését is.

Bajban a Samsung Galaxy S21 FE

Két oka lehet, hogy a vállalat az eszköz törlésén gondolkodik. Az egyik, a még mindig jelenlévő globális chiphiány, mivel az S21 FE a Snapdragon 888 lapkakészletet használta volna 5 nm-es gyártási folyamattal. A második ok állítólag a Galaxy Z Flip 3 iránti magas kereslet, és mivel ezt az okoseszközt is a Snapdragon 888 chipset hajtja, így a Samsung inkább az összecsukható telefonra szánná a készleten lévő chipeket.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Amennyiben a Samsung úgy dönt, hogy nem hívja vissza a Galaxy S21 FE okoskészülékeket, akkor előfordulhat, hogy csak bizonyos piacokon kerülnek forgalomba, hogy ezzel lehetővé tegye továbbra is az elegendő lapkakészletet a Galaxy Z Flip 3 számára.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei