Az új iPhone-osok harmada nemrég váltott Androidról

2015.10.28| GSM Arena
Címkék:

iPhone

,

Android

,

váltás

,

iOS 9


Az Apple kiadta a negyed negyedéves pénzügyi jelentését tegnap, ezzel együtt Tim Cook vezérigazgató bejelentette, az új iPhone-osok mintegy harminc százaléka Android rendszerről váltott iOS-re.

Cook elárulta, ez a váltási szám egy igen komoly rekord, legalábbis az elmúlt három évben hasonló mértékű átpártolásra nem volt példa. „Ez egy hatalmas szám és mi nagyon büszkék vagyunk rá” – mondta Tim. Az is kiderült, hogy a már előtte is iPhone mobilt használók mindössze egyharmada vásárolta meg a legújabb iPhone-ok valamelyikére, tehát Apple iPhone 6, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6 Plus vagy Apple iPhone 6s Plus készülékre, mindenki más régebbi telefont használ. A vállalat úgy véli, igen erős 2016 év elejének néznek elébe, hiszen a régi iOS-esek is várhatóan legkésőbb karácsonykor upgrade-elnek.

Az új iPhone-osok harmada nemrég váltott Androidról

Az Apple agresszíven „udvarol” a még androidos felhasználóknak, tavaly egy külön weboldalt is készített a cég számukra, a Move to iOS-t, amely az iOS 9 rendszert mutatja be és egyben segíti a konkurens OS-ről váltókat a gördülékeny platformváltásban. A felhasználó átszipkázásban sokat segít az Apple-nek, hogy sok év után tavaly végre belátták, az emberek valóban akarnak nagy képernyős telefonokat és már rég nem elégíti ki őket a kis méretű mobil.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei