Az iOS 14 adoptációja 90 százalék!

2021.04.08| GSM Arena
Címkék:

iOS 14


Az Apple iPhone készülékei büszkélkedhetnek régóta a legmagasabb frissítési arányokkal.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple iPhone okostelefonjai büszkélkedhetnek hosszú évek óta a legmagasabb frissítési aránnyal, mivel a felhasználók a lehető leggyorsabban telepítik a legújabb firmware frissítéseket, ahogy az Apple azt kiadja.

A Mixpanel adatai szerint az iOS felhasználók nagyjából 90,45%-a futtatja már a jelenlegi legújabb, iOS 14 rendszert eszközén. Az Apple még mindig nem támasztotta alá hivatalosan ezeket az állításokat, de a számok reálisak, ha a korábbi értékeket nézzük.

Az iOS 14 adoptációja 90 százalék!

Még februárban az Apple közzétette az iOS 14 hivatalos elfogadási arányának adatait az App Store által mért adatokkal. A számokból kiderült, hogy az elmúlt négy évben bemutatott összes eszköz 86%-a iOS 14-et használt és az összes iPhone 80%-a futtatta az iOS 14-et.

Gyors összehasonlítás: az Android 11 adoptációjának arányáról szóló nem régi hírből kiderült, hogy az Egyesült Államokban a telefonok csak 25%-án futott a legújabb Android 11 rendszer. A dolog érdekessége, hogy minden egyes új iOS kiadás általában meghaladja az előd elfogadási arányát.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei