A Pinterest feltört az iOS 14 miatt

2020.09.23| Phone Arena

A Pinterest alkalmazás megdöntötte összes eddigi letöltési rekordjait, amióta az iPhone felhasználók iOS 14 widget inspirációkat keresn

Minden érintett izgatott az iOS 14 érkezése miatt, valamint az iPhone-osokat érintő új, főképernyős widgetek okán. Egy új hír szerint az új iOS 14-es modulok inspirációját keresve a felhasználók minden eddiginél nagyobb számban töltötték le a Pinterest appot.

A TechCrunch szerint a Pinterest felkerült az Apple App Store Top listájára, mivel az iPhone felhasználói érdeklődtek az ikonok és a widgetek tervezési inspirációja iránt, valamint az új widgeteikhez illő háttérképek után.

A Pinterest feltört az iOS 14 miatt

Az Apptopia hírszerző cég adatai szerint a Pinterest épp szeptember 21-én körülbelül 616.000 (!) új telepítést rögzített az App Store-ból. Sőt, egy másik hírszerző cég, a Sensor Tower becslései szerint a Pinterest körülbelül 680.000 globális telepítést ért el mind az iOS, mind az Android rendszeren.

Ezenkívül a Sensor Tower azt állítja, hogy a Pinterest szeptember 13-tól mostanáig 32% -os növekedést mutat hétről-hétre, ezzel együtt pedig az Egyesült Államok App Store-jának legjobb ingyenes alkalmazásai közül a 47. helyről (szeptember 18., péntek) a 7. helyre ugrott (szeptember 20-án, vasárnap).

A Pinterest feltört az iOS 14 miatt

A Pinterest kijelentette, hogy nem tudnak nyilatkozni az alkalmazásletöltési adatokról, de a cég megerősítette, hogy ez nem valamilyen fizetett felhasználó-szerzési kampánynak köszönhető. A vállalat kijelentette, hogy a letöltések növekedése valószínűleg közvetlenül kapcsolódik az új iOS 14 widgetekhez.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei