Az Apple végre hivatalosan is elismerte az iPhone 6s Plus hibáját

2016.11.21| GSM Arena

A 2014-es generációs iPhone-ok óta számos hibával kellett szembenéznie a gyártónak, ilyen például az elején igen rosszul kezelt BendGate volt – avagy rosszul fogod a telefont. A végén a cég kénytelen volt elismerni, hogy hibázott a kialakításkor.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Úgy tûnik, most sem jobb a helyzet, újfent sok idõre volt szükség, hogy beismerje az Apple, hogy az iPhone 6s Plus érintõkijelzõje gyári hibás, egészen pontosan a kerettel van a gond. A Touch Disease néven elhíresült hiba, amely felhasználók százezreit, ha nem millióit érinti annyit takar, hogy a megjelenítõ vibrál és az érintések helyes felismerése sem mûködik jól. Ma az Apple hivatalosan is elismerte a hibát, de nem lát kapcsolatot a BendGate-hez talán kapcsolódó keret okozta probléma és a megjelenítõk gondjai között. Jelenleg az Apple iPhone 6s Plus felhasználóknak féláras javítási költséget ajánlanak, 149 dollárba kerül a csere.

Az Apple végre hivatalosan is elismerte az iPhone 6s Plus hibáját

Érdemes azt is megjegyezni, hogy az amerikai nagyvállalat továbbra sem vallja be a közvetlen hibát, miszerint ez egy tervezési hiba, ehelyett elegánsan túllép a jóhiszemûségen és állítja, hogy csak akkor történik ez a kijelzõvel, ha többször, kemény felületre esett a telefon. Nem éppen szimpatikus hozzáállás. Már csak azért is hibás az érvelés, mivel titokban folyamatosan erõsítik az új szériák keretét mindkét oldalon, tehát tudnak a problémáról. Egyelõre tehát ha van egy, fenti hibával rendelkezõ iPhone 6s Plus-od, akkor féláron javíttathatod meg az Apple márkaboltjában. Aki már esetleg emiatt teljes összeget kifizetett volna, az visszakapja a különbözetet.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei