iOS 6: hibás a Wi-Fi?

2012.09.20| Venturebeat
Címkék:

Apple

,

iOS

,

iOS 6

,

Wi-Fi

,

bug

,

hiba


Azok, akik a tegnap este hét óta elérhető frissítést letöltötték iOS-t támogató készülékekre, úgymint iPhone mobilok vagy iPad nettáblák, azok számos újdonságot találhattak a szoftverben, sajnos többek között olyat is, ami nem annyira kellemes.

Azok, akik a tegnap este hét óta elérhető frissítést letöltötték iOS-t támogató készülékekre, úgymint iPhone mobilok vagy iPad nettáblák, azok számos újdonságot találhattak a szoftverben, sajnos többek között olyat is, ami nem annyira kellemes. A kétszáz fejlesztés és módosítás között megtalálhat az Apple Maps, a Passbook, a jobb Facebook integráció, valamint a Siri továbbfejlesztett változata. A frissítés után robbanásszerűen megnőttek a hibajelentések, melyek szerint nem tudnak Wi-Fi hálózatra kapcsolódni a készülékek. Az egyik lehetséges megoldást az iCloud törlése, valamint a Wi-Fi ki-, majd újra bekapcsolása jelentette, esetleg a modellek teljes resetelése, de egyik sem működött száz százalékosan minden iOS-es készüléknél.

iOS 6: hibás a Wi-Fi?

Késő estére kiderült, az iOS 6-nak nem biztos, hogy sok köze van a hibához, egyszerűen csak az Apple oldaláról eltűnt az egyik link, amire Wi-Fi kapcsolódásnál a készülékek pingelnének. Amennyiben ez az oldal nem elérhető, úgy egy automatikus bejelentkező ablakot dob fel, amely csak nyilvános, ám fizetős Wi-Fi elérési pontokon működik. A hiba reggelre elhárításra került a friss hírek alapján.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei