Az Apple kiadta a Final Cut Pro és a Logic Pro programot iPadre

2023.05.24| MacRumors

Az Apple kiadta a Final Cut Pro és a Logic Pro programokat bizonyos iPad modellekhez. A videó- és zenei alkotó alkalmazások már most megjelennek az App Store-ban.

Mindkét alkalmazás előfizetéses árazása havi 4,99 dollárban vagy évi 49 dollárban van meghatározva az Egyesült Államokban az egy hónapos ingyenes próbaverzió után. 

A Final Cut Pro az M1 vagy újabb M1 chippel felszerelt iPad modellekkel kompatibilis, a Logic Pro pedig az A12 Bionic chippel vagy újabbakkal felszerelt iPad modellekhez érhető el. Mindkét alkalmazáshoz iPadOS 16.4 vagy újabb verziószámú iPadOS szükséges.

Az Apple szerint az alkalmazásokat az iPad érintésérzékeny felületére optimalizálták, így "a videósok és zenei alkotók számára a legjobb mobil stúdiót" biztosítják. 

Az Apple kiadta a Final Cut Pro és a Logic Pro programot iPadre

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

"A Final Cut Pro for iPad egy erőteljes eszközkészletet vezet be a videósok számára, amellyel egyetlen hordozható eszközről rögzíthetnek, szerkeszthetnek, befejezhetnek és megoszthatnak videókat" - áll az Apple e hónap elején kiadott közleményében. "A Logic Pro for iPad a professzionális zenei alkotás erejét az alkotó kezébe adja - bárhol is legyen - a dalszerzéshez, beatkészítéshez, felvételhez, szerkesztéshez és keveréshez szükséges kifinomult eszközök teljes gyűjteményével."

Az Apple külön Final Cut Pro for iPad és Logic Pro for iPad oldalakon további részleteket közöl. Macen a Final Cut Pro és a Logic Pro továbbra is 299,99, illetve 199,99 dollár marad.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei