Apple Pay az MKB-nál is

2020.09.17| MKB
Címkék:

MKB

,

bank

,

Apple Pay

,


MKB: fizessen gyorsan és biztonságosan iPhone-ja vagy Apple Watch okosórája segítségével!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az MKB Bank elhozta ügyfeleinek az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást, mellyel egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethet, anélkül, hogy fizikailag használná bankkártyát, gombokhoz érne, vagy készpénzzel érintkezne. A tranzakciók biztonságát az iPhone garantálja. 

A fizetéshez egyszerűen csak a kártyaelfogadó terminálhoz kell érinteni iPhone-ját vagy Apple Watch okosóráját. Minden Apple Pay tranzakció biztonságos, mivel ujjlenyomat- (Touch ID) vagy arcfelismerő (Face ID) biometrikus azonosításon alapul, és mert az ügyfél egyszer használatos jelszavas azonosítással hagyhatja jóvá tranzakcióit. 

Apple Pay az MKB-nál is

Az ügyfelek emellett iPhone-nal, iPad-del és Mac-kel is fizethetnek az Apple Pay-t elfogadó applikációkon belül és az interneten is anélkül, hogy felhasználói fiókokat kellene létrehozniuk, vagy többször be kellene gépelniük szállítási és számlázási adataikat.

Az Apple Pay segítségével könnyen fizethet többek közt ételrendelések során a házhoz szállított élelmiszerekért, internetes vásárlások alkalmával, illetve tömegközlekedésen vagy parkolás során is. Sőt az Apple Pay az Apple Watch-on elérhető alkalmazásokban történő fizetésre is használható.

Apple Pay az MKB-nál is

Az Apple Pay beállítása nagyon egyszerű, pár lépés után már használhatja is készülékét fizetésre. Ehhez nem kell mást tennie csak iPhone-ján megnyitni a Wallet alkalmazást, majd megérinteni + jelet, és az utasításokat követve hozzáadni MKB bankkártyáját az alkalmazáshoz. Miután hozzáadta kártyáját iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készülékéhez, rögtön használhatja is az Apple Pay-t fizetésre, és természetesen továbbra is jogosult marad MKB bankkártyáihoz járó kedvezményekre és előnyökre.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei