App fejlesztés: magyar siker a gyerekekért és a mese szeretetéért

2015.11.09| BookrKids

Többezer jelentkező közül válogatták be a dublini Websummit-nak, Európa egyik legjelentősebb technológiai konferenciájának kiállítói közé a magyar fejlesztésű BOOKR Kids könyvtár-alkalmazást, amely az első, tabletre és mobilra letölthető, kifejezetten gyerekek számára alkotott applikáció Magyarországon.

A Dublinban most bemutatkozó BOOKR Kids jelenleg egyedülálló a hazai piacon: az alkalmazás lényege, hogy interaktív mesekönyvekkel segít az olvasástanulásban, serkenti a memóriát és a kreativitást, valamint olvasóvá nevel. A MasterCard támogatásával megvalósult BOOKR Kids 2015 áprilisában indult, de már hivatalos partnere a legnagyobb magyar könyvkiadóknak, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetnek és a Samsungnak is.

A BOOKR Kids applikáció egyike annak a tíz magyar startup-nak, amelyek a Websummit konferencia úgynevezett Alpha-programjában lehetőséget kapnak arra, hogy saját standdal bemutatkozzanak a nagyközönségnek, továbbá szakmai mentorokkal és potenciális befektetőkkel találkozzanak. Az Alpha programba nemzetközi mezőnyébe idén összesen 350 jelentkezőt választottak be.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

  • A BOOKR Kids könyvtárban több mint 60 interaktív mese közül válogathat a család. Benedek Elektől Gerald Durrellig, a Pöttyös Pannitól A kis hercegig, számtalan klasszikus és modern történet leemelhető a mesetár polcairól. Mindezek hangoskönyvként is élvezhetőek, kiváló magyar színészek előadásában.
  • A BOOKR Kids egy tabletre letölthető, kifejezetten gyerekek számára alkotott applikáció: könyv + hangoskönyv + interaktív játék egyben. A BOOKR kids célja, hogy már gyerkekkorban megszerettesse az olvasást. Ezért a mi meséink egy kicsit mások. A mesehősök megszólalnak, kalandoznak, vagy éppen repülnek... A történetek valóban életre kelnek!
  • Minden BOOKR Kids mese gazdagon illusztrált, tele izgalmas meglepetésekkel. A hangos felolvasás kiemeléssel követi a szöveget, így segítve a szép kiejtés elsajátítását, illetve magát az olvasást. A 2-11 éves korosztályban a mesélő hangjának követése még akkor is felidézi a történetet, ha a gyerekek játszanak és nem a szövegre figyelnek. Bizonyított tény, hogy az a gyermek akinek sokat mesélnek, az később az iskolában is fogékonyabb lesz. A BOOKR Kids mesetár tanulás és szórakozás is egyben. Meséink a BOOKR Kids műhelyében készültek, más nem forgalmazhatja a könyveket interaktív, digitális formában.


A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei