App fejlesztés: magyar siker a gyerekekért és a mese szeretetéért

2015.11.09| BookrKids

Többezer jelentkező közül válogatták be a dublini Websummit-nak, Európa egyik legjelentősebb technológiai konferenciájának kiállítói közé a magyar fejlesztésű BOOKR Kids könyvtár-alkalmazást, amely az első, tabletre és mobilra letölthető, kifejezetten gyerekek számára alkotott applikáció Magyarországon.

A Dublinban most bemutatkozó BOOKR Kids jelenleg egyedülálló a hazai piacon: az alkalmazás lényege, hogy interaktív mesekönyvekkel segít az olvasástanulásban, serkenti a memóriát és a kreativitást, valamint olvasóvá nevel. A MasterCard támogatásával megvalósult BOOKR Kids 2015 áprilisában indult, de már hivatalos partnere a legnagyobb magyar könyvkiadóknak, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetnek és a Samsungnak is.

A BOOKR Kids applikáció egyike annak a tíz magyar startup-nak, amelyek a Websummit konferencia úgynevezett Alpha-programjában lehetőséget kapnak arra, hogy saját standdal bemutatkozzanak a nagyközönségnek, továbbá szakmai mentorokkal és potenciális befektetőkkel találkozzanak. Az Alpha programba nemzetközi mezőnyébe idén összesen 350 jelentkezőt választottak be.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

  • A BOOKR Kids könyvtárban több mint 60 interaktív mese közül válogathat a család. Benedek Elektől Gerald Durrellig, a Pöttyös Pannitól A kis hercegig, számtalan klasszikus és modern történet leemelhető a mesetár polcairól. Mindezek hangoskönyvként is élvezhetőek, kiváló magyar színészek előadásában.
  • A BOOKR Kids egy tabletre letölthető, kifejezetten gyerekek számára alkotott applikáció: könyv + hangoskönyv + interaktív játék egyben. A BOOKR kids célja, hogy már gyerkekkorban megszerettesse az olvasást. Ezért a mi meséink egy kicsit mások. A mesehősök megszólalnak, kalandoznak, vagy éppen repülnek... A történetek valóban életre kelnek!
  • Minden BOOKR Kids mese gazdagon illusztrált, tele izgalmas meglepetésekkel. A hangos felolvasás kiemeléssel követi a szöveget, így segítve a szép kiejtés elsajátítását, illetve magát az olvasást. A 2-11 éves korosztályban a mesélő hangjának követése még akkor is felidézi a történetet, ha a gyerekek játszanak és nem a szövegre figyelnek. Bizonyított tény, hogy az a gyermek akinek sokat mesélnek, az később az iskolában is fogékonyabb lesz. A BOOKR Kids mesetár tanulás és szórakozás is egyben. Meséink a BOOKR Kids műhelyében készültek, más nem forgalmazhatja a könyveket interaktív, digitális formában.


A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei