Android Pie frissítést kap a Honor 8X

2019.03.25| Honor
Címkék:

Honor 8X

,

frissítés

,

Pie


A HONOR 8X is megkapja az Android Pie alapú EMUI 9.0-et.

Az új operációs rendszer intelligens, gördülékeny és letisztult felhasználói felülettel teszi még kényelmesebbé a felhasználók életét. A frissítés automatikusan elérhetővé válik április 11-ig. Az EMUI 9.0, vagyis a Honor telefonok legfrissebb felhasználói felülete a Honor 8X-re is elérhetővé válik márciustól, mivel a frissítés hullámokban történik, legkésőbb április 11-ig fog megérkezni a felhasználók készülékeire a letölthető csomag. Az Android 9.0 Pie rendszerre épülő szoftverben olyan újdonságok találhatók, melyek jelentősen javítják a felhasználói élményt a biztonság, a mesterséges intelligencia-vezérelt okosfunkciók, az eszközmenedzsment és az általános felhasználás tekintetében egyaránt.

Az egyik ilyen fő újítás a jelszómenedzsmentért felelős Jelszószéf (Password Vault), amely nagyobb biztonságot jelent a felhasználó adatainak és jelszavainak. A frissítés elérhetővé teszi a HiVision kiterjesztett valóság alkalmazást is, melyben az utazási-, a vásárlási- és a fordítóasszisztens is támogatott. A csomagban megtalálható még a vezeték nélküli kivetítés, ez desktop-szerű élményt nyújt akkor, amikor egy támogatott (Miracast kompatibilis) televízióhoz vagy monitorhoz csatlakoztatjuk a Honor 8X-et. A felhasználók prezentációkat, fotókat, videókat, vagy éppen a futó játékot is megjeleníthetik nagyképernyőn, közvetlenül a telefonról.

Android Pie frissítést kap a Honor 8X

Összességében elmondható, hogy az EMUI 9.0 egy kompakt operációs rendszer, amellyel az okostelefon még gyorsabb, felülete még letisztultabb és egyszerűbben kezelhető. Az új verzió az átlagos teljesítményt 12,9 százalékkal növeli meg, miközben jelentősen csökkenti az alkalmazások betöltési idejét. Az új navigációs rendszerben az EMUI beállítási menüpontok száma 10 százalékkal csökkent, ami az eddigi tapasztalatok alapján észrevehetően könnyíti a használatot. A másik fontos újítása az EMUI 9.0-nak az új felhasználói felület, ez konzisztens a készülék összes menüpontjában, minimalizmusát pedig a természet inspirálta.

Android Pie frissítést kap a Honor 8X

Honor 8X

A Honor 8X az egyik legnépszerűbb Honor eszköz, amelyből a gyártó több, mint 10 millió példányt szállított ki világszerte. Ötvözi a csúcskategóriás technológiákat és kiváló kialakítású, jó megjelenésű készülék. A Honor 8X a minimalizmus jegyében született, COF (chip-on-film) technológiával, GPU Turbóval és AI támogatott kamerával. 6,5 hüvelykes FullView kijelzője az előlap 91 százalékát borítja, és a 2,5D kettőstextúrájú auróra-üveg dizájnja izgalmas megjelenést kölcsönöz. A Honor 8X Magyarországon bruttó 84 990 forintért vásárolható meg, kék, piros és fekete színekben.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Mi is az a Samsung Bixby?

Mi is az a Samsung Bixby?

2017.03.28
| Xiaomi Today
Többekben felmerülhet a jogos kérdés, hogy vajon mi az a Bixby, mit mutat be a Samsung holnap?
Az Android Go jobb, mint gondolnád

Az Android Go jobb, mint gondolnád

2018.03.16
| Android Police
A Google a tavalyi I/O-n beszélt először a Go rendszerről, amely az Android OS egyszerűbb változata.
iPhone 8 Plus vs Note 8: összecsapás

iPhone 8 Plus vs Note 8: összecsapás

2017.09.29
| Phone Arena
Videós képstabilizátor összehasonlítást mutatunk be az Apple iPhone 8 Plus és a Samsung Galaxy Note 8 szereplésével.
Csal a Huawei és a Honor is

Csal a Huawei és a Honor is

2018.09.05
| AnandTech
Ezúttal a Huaweiről és leányvállalatáról, a Honorról derült ki, hogy csalnak a benchmark teszteken.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei