Amazon: okostelefonban nincs új a nap alatt

2014.05.05| BGR

Több exkluzív híradás után ismét a BGR oldalára került fel elsőként hír az Amazon saját márkás okostelefonjáról, végre hivatalos sajtófotón tekinthető meg a készülék.

Több exkluzív híradás után ismét a BGR oldalára került fel elsőként hír az Amazon saját márkás okostelefonjáról, végre hivatalos sajtófotón tekinthető meg a készülék. A céget és minket még mindig több mint egy hónap választ el a piacra kerülésig, ám egyre több apróság kerül napvilágra, így egyre jobban összeáll a kép még a leleplezés előtt. Az egyelőre hivatalosan nem létező készülék már biztos, hogy – a négy előlapi kamerának köszönhetően – 3D interfésszel boldogítja a tulajdonosokat, mely egyébként persze Android alapokon nyugszik, ám szinte a felismerhetetlenségig maszkírozza majd azt. Szintén a BGR jóvoltából már láthattuk az Amazon okostelefont, ám április közepén még csúnyácska tok védte az avatatlan szemek elől a külsőt. Több, egymástól független forrás is megerősítette a fotón szereplő smartphone valódiságát és létezését. Túl nagy meglepetést persze nem lehet már okozni ezen a piacon, így az újdonság leginkább egy Samsung okostelefonnal tűnik elsőre, leginkább a fizikai home gomb és a kissé szappantartó jelleg miatt. Ennek mond ellen persze a csavarokkal rögzített keret, amely többet is elárul, mint gondolnánk elsőre. A várhatóan igencsak méretes telefont egy kézzel is lehet majd használni, köszönhetően a gesture kontrollnak.

Amazon: okostelefonban nincs új a nap alatt

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az egyik forrás szerint a modell 4.7 colos, 720p felbontású kijelzővel, négymagos Qualcomm Snapdragon processzorral, 2 gigabájt RAM-mal, hatlencsés kamerával és a már említett, rendkívül átszabott Android OS-sel felvértezve áll majd a boltokban, természetesen jár majd az Amazon saját mobil App Store-ja is. A különleges telefonhoz különleges csomag is jár majd az AT&T szolgáltatónál, Prime Data néven lehet előfizetni az Amazon készülékekhez járó havidíjas csomagra, mely részletei egyelőre nem ismertek.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei