Alumínium Sony Xperia nettábla érkezik

2012.08.01| Xperia Blog

A japán gyártó a Sony Xperia Tablet nevû készüléke felveheti a versenyt a piacon jelenleg nyerõ modellekkel.

A japán gyártó a Sony Xperia Tablet nevû készüléke felveheti a versenyt a piacon jelenleg nyerõ modellekkel. Bár már kapható a Sony Tablet S táblagép, azonban az újdonság jóval vékonyabb lesz és várhatóan lényegesen sikeresebb is. Az Xperia Tablet ugyanis 9.4 colos, 1280×800 képpont felbontású megjelenítõvel és Tegra 3 processzorral kerülhet piacra, érdekessége a mindössze 8.8 mm vékony alumínium burkolat. A két kamera 1 és 8 megapixelesek, a 6000 mAh-s akkumulátor pedig akár tíz óra folyamatos böngészést is lehetõvé teszi a várakozások szerint. Külön felhívnánk a figyelmet a Guest Mode-ra, amely gyakorlatilag több fiókos használatot tesz lehetõvé ugyanúgy, ahogy az asztali számítógépeken vagy laptopokon is általában külön fiókja van a szülõknek és a gyerekeknek, így egymástól abszolút függetlenül állíthatnak be bármit a felhasználók a táblagépen és használhatnak más és más alkalmazásokat.

A Sony Xperia Tablethez számos kiegészítõ is megvásárolható lesz majd, úgymint beépített fizikai billentyûzettel ellátott tok, többféle töltõ, dokkoló, hangszóró, állvány, táska, stb. Ami a kifizetendõ összegeket illeti, a 16/32/64 gigabájtos árai az alábbiak szerint alakulnak: 450/550/650 dollár. A lent látható képernyõmentéseket egy, állítólag a Sonynál dolgozó belsõs árulta el. Az Xperia Tablet várhatóan szeptemberben kerül bejelenésre.

Alumínium Sony Xperia nettábla érkezikKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei