AI és 24 megapixel szelfi kamerát kap a Honor 10 Lite

2018.12.28| Honor

24MP-es, mesterséges intelligenciával támogatott előlapi kamerával érkezik a Honor 10 Lite.

A Honor bejelentette, hogy a Honor 10 alapjaira épített Honor 10 Lite verziója, amely 90% feletti képernyőaránnyal és 24MP-es szelfikamerával lett felszerelve, Magyarországon január első felétől lesz elérhető. A készüléket az Android 9-re épülő, legújabb EMUI 9.0 szoftverrel, három színben lehet hamarosan megvásárolni.

A folyamatos fejlesztések eredményeképp született meg a Honor 10 Lite, melynek előlapját több mint 90%-ban a 6,21 hüvelykes, 19,5:9 képarányú, 2340x1080 pixeles FHD kijelző tölti ki. A FullView kijelző sajátja az apró, cseppszerű szenzorsziget, mely szinte teljesen elvész a gyönyörű, kávamentes képernyő tetején. Mindennek köszönhetően a 162 grammos Honor 10 Lite mindössze 154,8mm magas, 73,64 mm széles és 7,95 mm vastag. 3400 mAh-es akkumulátora bőven elegendő energiát biztosít egész napra.

AI és 24 megapixel szelfi kamerát kap a Honor 10 Lite

Az előlapi kamera 24 megapixeles, F/2,0 apertúrájú és 8 különböző téma felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia-támogatást kapott, amivel új szintre emeli a szelfikészítés mesterségét. Az algoritmus azonnal felismeri a legjobb beállításokat a háttér és az arc viszonylatában, a 3D arcfelismerés és az AI szépítő funkciók pedig tökéletes képeket eredményeznek. Gyenge fényviszonyok között a 4 az 1-ben szuperpixel technológia segít, hogy a képek világosak és kiváló minőségűek legyenek. Emellett 3D portrévilágítási mintákkal is feldobhatók a szelfik, ezek között megtalálható például a színpad-, vagy az osztott megvilágítás.

A hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, illetve az a kettős kamerarendszer, mely egy 13MP-es és egy 2MP-es egységből áll (F/1,8 és F/2,4), így minden helyzetben jó minőségű képek készíthetők, a háttér elmosása, a bokeh effekt megalkotása pedig az SLR gépeket idézi. A képstabilizálásról AIS (mesterséges intelligencia-vezérelt képstabilizálás) gondoskodik. A Honor 10 Lite tehát elöl-hátul kiemelkedő fotóképességekkel rendelkezik a kategóriájában, ráadásul a kedvenc analóg fülhallgatójukhoz ragaszkodó zenerajongóknak is tökéletes választás, hiszen a 3.5 mm-es aljzat ezen a Honor készüléken is rendelkezésre áll.

AI és 24 megapixel szelfi kamerát kap a Honor 10 Lite

A kiemelkedő fotóképesség mellett a fejlesztés során arra is odafigyeltek a Honor mérnökei, hogy elegendő erőforrás álljon a felhasználók rendelkezésére, legyen szó játékról, videózásról, vagy egyéb szórakozásról: a nyolcmagos Huawei Kirin 710/F és a 3GB rendszermemória könnyedén teljesíti az elvárásokat, a GPU Turbo 2.0 pedig a grafikai teljesítményt maximalizálja.

A Honor 10 Lite is igazodik a Honor egyedi, fiatalos külsejű készülékkínálatához, így ez a modell 8 rétegből álló borítást kapott, illetve fényes, színátmenetes verzióban is elérhető. Ez az első olyan Honor okostelefon, amelynél a kereskedelmi forgalmazásban használt színelnevezésről a Honor magyar rajongói dönthettek, a legjobb ötletekből pedig szakmai zsűri választotta ki a győztest. A klasszikus Zafírkék és az Éjfekete színvariációk mellett ugyanis a harmadik, hazánkban is elérhető szín neve Jeges Balaton lett, amelyet több mint 5000 ötletből választott ki a zsűri.

A Honor 10 Lite tehát három színben (Jeges Balaton, Zafírkék, Éjfekete) lesz kapható, Magyarországon a 3GB RAM és 64GB tárhellyel szerelt készülékek forgalmazása január első felében kezdődik.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

Örülhetnek a Samsung Galaxy S23 FE ára miatt a rajongók

2023.09.26
| SamMobile
Még néhány hét van hátra a Galaxy S23 FE megjelenéséig, de a képek és az összes specifikációja már kiszivárgott.
Penta kamerát kap a Huawei P40 Pro

Penta kamerát kap a Huawei P40 Pro

2020.01.08
| Playful Droid
Friss fotókat kaptunk a tavasszal érkező Huawei P40 Pro modellről.
Samsung Galaxy S10 részletek és árak

Samsung Galaxy S10 részletek és árak

2018.12.13
| Android Authority
Rengeteg apró részletre derült fény a Samsung Galaxy S10 modelljeivel kapcsolatban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei