A zöld csíkos Galaxy S21 és S22 mégis ingyen kijelzőcserét kap

2024.04.22| SamMobile

Tavaly óta érkeznek hírek arról, hogy egyes Samsung készülékek kijelzőjén zöld vonalak jelennek meg. Ez elég nagy probléma ahhoz, hogy a cég hivatalosan is válaszolt egyes piacokon azzal az ajánlattal, hogy ingyenes, egyszeri kijelzőcserét biztosít a garancián túli eszközökhöz.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung tavaly óta kínálja ezeket a kijelzőcseréket bizonyos modellekhez Indiában, és a vállalat most kibővítette a támogatott modellek listáját a Galaxy S21 és a Galaxy S22 sorozattal is.

Ezt a zöld vonal problémát elsősorban a Super AMOLED kijelzővel rendelkező eszközökön jelentették. Az elmúlt néhány hétben újra megjelentek a problémával kapcsolatos jelentések, amelyek rávilágítottak arra, hogy most még több készülék szenved ettől, ezért a Samsungnak ki kell terjesztenie az ingyenes csereajánlatot további modellekre.

A Samsung India tavaly július óta ingyenes kijelzőcserét biztosít az érintett készülékekhez. A jogosult eszközök közé tartozott a Galaxy S20 sorozat és a Galaxy Note 20 sorozat. A cég most kibővítette ezt a listát a Galaxy S21 és a Galaxy S22 sorozattal.

A zöld csíkos Galaxy S21 és S22 mégis ingyen kijelzőcserét kap

A tavalyi évhez hasonlóan minden készülékhez ingyenes akkumulátor- és készletcsere is biztosított, de úgy tűnik, hogy lejárt a határidő az ajánlat igénybevételére. Az időpontokat 2024. április 30-ig kell lefoglalni a Samsung szervizközpontban, hogy a cég ingyenes cserét kapjon.

Ezzel az ajánlattal az ügyfelek gyakorlatilag az egész készüléküket felújítják. Új életre kelhet egy olyan eszköz, mint a Galaxy S22, amely még mindig viszonylag modern, és egy ideig szoftvertámogatással is rendelkezik, igen jó üzlet így.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei