A Vodafone Red születésnap bemutatja - Való Álom Tárlat

2014.11.17| Vodafone

Karácsony közeledtével egyre többünkben merül fel a kérdés, vajon szeretteink milyen ajándéknak örülnének igazán? Az idén 15 éves Vodafone a nyár folyamán több ezer Red ügyfelet köszöntött fel a születésnapján és meg is kérdezte tőlük, ők milyen ajándéknak örülnének.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Karácsony közeledtével egyre többünkben merül fel a kérdés, vajon szeretteink milyen ajándéknak örülnének igazán? Az idén 15 éves Vodafone a nyár folyamán több ezer Red ügyfelet köszöntött fel a születésnapján és meg is kérdezte tőlük, ők milyen ajándéknak örülnének. A kívánságok alapján kiderült: minden 50. Válaszoló valamilyen igazán különleges ajándékot szeretne, 100-ból 2 kívánság állatokhoz kapcsolódik, míg a megkérdezettek harmada mobil eszközöket, a válaszolók tizede pedig nagy értékű ajándékot, esetleg ingatlant szeretne, sokan viszont sokan valamilyen érdekes, egyedi jókívánságnak örülnének.

A születésnapi vágyak, álmok közül több százat meg is valósított a Vodafone, így volt aki születésnapja alkalmából lufikkal repülhetett, volt aki Michelisz Norberttel és Ferrarival autózhatott, avagy ejtőernyős ugráson vehetett részt. Volt olyan ügyfél aki egy profi fotózáson szeretett volna részt venni Nánási Pállal, avagy öltözködési tanácsokat kért és kapott Lakatos Márk közreműködésével, de olyan ügyfelünk is volt, akinek a Red ügyfeleknek járó korlátlan törődés jegyében szülinapi partit rendeztünk, mondta Baráth Péter a Vodafone Márkaigazgatója.

Mint mondta, „a születésnapos Red ügyfelek köszöntése természetesen a jövőben is folyatódik, de az eddig beérkezett több ezer válasz jó lehetőséget kínált arra, hogy a kívánságokat összesítve megnézzük, mit is szeretnének az emberek, vajon inkább materiálisak, vagy emocionálisak, tárgyakat, vagy élményeket szeretnének?”

Az eredmény: a válaszolók 80 százaléka kért tárgyakat és 20 százalék szeretett volna valamilyen élményt, legyőzni a tériszonyt, tigriskölyökkel játszani, kávézni és pizzát enni Rómában Ferenc pápával, vagy „csak” hallani, amikor a Nyugati aluljáróban köszöntik születésnapján. A materiálisabbak közül – talán nem meglepő módon – sokan új mobiltelefont, táblagépet, esetleg laptopot szerettek volna, de volt aki egy fejős kecskére vágyott és olyanok is akik utazni akartak. Az úti célok között igen nagy volt a szórás, a Balatontól egészen Bhutánig, vagy Francia Polinéziáig.

A kérések közül nagyon sokat sikerült teljesíteni, de természetesen nem mindet. Voltak megvalósíthatatlan álmok és olyanok is, amelyeket remélhetően mindenki örömére fiatal képzőművészek, grafikusok, zenészek - Mondik Noémi paintművész, Merényi Dániel (Grafitember) Nikon One graffiti és street art festő, Csepella Olivér grafikus, és a TheShowCrew újhullámos hip-hop zenei formáció - képben, videóban jelenítettek meg.

A műveket - így a Hősök terén, nyakukban fényképezőgéppel sétáló pingvineket; a békét az egész világnak, Michael Jordan és Gábor szülinapi kézfogását, avagy azt, hogy hogyan lesz Beáta 2015-ben Iron Man - a Való Álom Tárlat keretében november 17-től, november 20-a éjfélig lehet megtekinteni Budapesten az Erzsébet téren, a Design Terminal Pavilonban.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei