15 éves a Google Maps, új ikont kapott ajándékba

2020.02.06| Android Police

A Google új ikont és megújult felületet adott a Mapsnek születésnapja alkalmából.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Térkép alkalmazás sokak számára nélkülözhetetlen évek óta, legyen szó egy étterem megtalálásáról, új városok felfedezéséről vagy navigációhoz. Jópár fiatal valószínűleg el sem tudná képzelni az életét és azt sem, az idősebbek hogyan boldogultak anno a mára teljesen elavultnak számító, papír alapú térképekkel. Az biztos, hogy éppen 15 éve használjuk a Google Térképet.

A legfeltűnőbb a frissítés után az ikon változása, a térkép eltűnt ugyanis belőle és csak a tű maradt ugyanolyan színesben, mint előtte. A születésnap alkalmából a Térkép korlátozott ideig kap egy party autó ikont a navigációhoz.

15 éves a Google Maps, új ikont kapott ajándékba

A Térkép indítása után új kezelőfelület fogad, az alsó sáv hivatkozásainak száma háromról ötre nőtt. A Felfedezés és az Ingázás érintetlenek, de a Google eltüntette a Önnek menüpontot a Mentett, a Hozzájárulás és a Frissítések javára.

15 éves a Google Maps, új ikont kapott ajándékba

A fejlesztések között megjelent az Élő nézet, ez egy AR alapú gyalogos navigációs mód, amelyet tavaly vezetett be a vállalat. Hamarosan egy új gomb jelenik meg, ha helyek után kutatunk, így navigáció nélkül lehet körbenézni a tervezett helyszínen. A Google emellett a születésnap örömére számos részletet osztott meg a Térképekről, érdemes megnézni a blogbejegyzéseket! Nálad már az új Maps fut?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei