Nokia térképek az autókban

2012.10.02| Nokia

A Nokia a 2012-es Párizsi Autószalonon bejelentette, hogy Location & Commerce üzletága bõvíti együttmûködését hét gyártóval a világ legnagyobb autóipari márkái közül.

A Nokia a 2012-es Párizsi Autószalonon bejelentette, hogy Location & Commerce üzletága bõvíti együttmûködését hét gyártóval a világ legnagyobb autóipari márkái közül. Azzal, hogy ötbõl négy autóban már a Nokia beépített navigációs rendszere található, a finn vállalt az egyetlen olyan gyártó, amely átfogó térképes és navigációs megoldásokat kínál az autóipar szereplõi számára a térképes tartalmaktól, a helymeghatározó platformokon keresztül, a térképes alkalmazásokig. A Nokia Location & Commerce helymeghatározási szakértelmét kihasználva, számos piaci szereplõ választotta a NAVTEQ térképeket újgenerációs információs és szórakoztató rendszereihez:

  • az új Mercedes A-osztály navigációi NAVTEQ térképpel mûködnek majd;
  • a Pioneer is a NAVTEQ térképet választotta utángyártott rendszereihez;
  • a Volkswagen Csoport a NAVTEQ térképekkel erõsíti új információs és szórakoztató rendszereit;
  • a Hyundai információs és szórakoztató stratégiája is a NAVTEQ térképekre épül;
  • a Garmin a Nokia’s Transit and Pedestrian Content megoldálst választotta az Urban Guidance szolgáltatás alapjául;
  • a Volvo a Nokia Location Platform-ot használja teljes, globális térkép és helymeghatározó szolgáltatásához, melyet elsõ adatkapcsolt navigációs rendszereiben alkalmaz.

Nokia térképek az autókban

A Nokia Location Platform (NLP) egyre nagyobb szerepet játszik az autóipari vállalatok és autógyártók jövõbeli terveiben. A közel 200 országot lefedõ szolgáltatásával a Nokia Location Platform kiváló minõségû térképeket, helymeghatározást, útvonaltervezést és közlekedési információkat kínál, melyekkel partnerei nagyszerû helyalapú szolgáltatásokat kínálhatnak. A NAVTEQ tapasztalatának köszönhetõen a helyalapú tartalmak terén és a Nokia úttörõ munkájának a mobil navigáció fejlesztésében, a Nokia Location & Commerce olyan erõs és egyedülálló termékportfóliót fejlesztett ki, amely megfelel az autóipari partnerek elvárásainak.

„Igyekeztünk Location & Commerce üzletágunkat és szolgáltatásainkat úgy kialakítani, hogy azokkal mind az autóipari gyártók, mind pedig az iparág többi szereplõje kiszolgálhassa ügyfeleit – mondta Bruno Bourget, a Nokia Location & Commerce üzletágának értékesítési és üzletfejlesztési alelnöke. – Az autóvezetõk amellett, hogy elvárják, hogy egy navigációs rendszer a lehetõ legjobb útvonalat ajánlja nekik úti céljuk eléréséhez, az is rendkívül fontos számukra, hogy rendelkezésre álljanak a forgalmi adatok, értesítést kapjanak a közeli látnivalókról, és olyan információkat kapjanak, amelyek megkönnyítik a célba érkezést és a közlekedést. Függetlenül attól, hogy a megszokott napi útvonalról vagy egy hosszabb utazásról van szó, a Connected Car (Adatkapcsolt Autó) navigációs megoldásaink mindenkor biztosítják a szükséges információkat a tájékozódáshoz, ezenkívül pedig folyamatosan olyan funkciókkal állnak az autósok rendelkezésére, melyekkel megkönnyítik és gyorsítják utazásukat.” A Connected Car koncepciót, amely az autót egy irányító központtá alakítja, egyre több iparági szereplõ követi.

Árukereső
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Huawei P30 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 169 090 Ft
Telefoncenter Webáruház 171 200 Ft
MobilKereskedés.hu 174 000 Ft
Xiaomi Redmi 8 64GB
Xiaomi Redmi 8 64GB
e-Stock Webáruház és Szaküzlet 47 000 Ft
TopMobil 47 290 Ft
i-Shop Webáruház 47 640 Ft
Apple iPhone 8 64GB
Apple iPhone 8 64GB
Telepartner 145 000 Ft
i-Shop Webáruház 149 680 Ft
TopMobil 150 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei