A Vodafone kedvezménnyel jutalmazza a családokat

2014.11.12| Vodafone

Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán.

Akár 48 ezer forintos megtakarítással kínál korlátlan beszélgetést a Vodafone családok számára, jelentette be a szolgáltató szerdán. Már két fő esetén is igénybe vehető a családi ajánlat, mellyel a második előfizetés havidíjára jár a kedvezmény. A családi ajánlattal nagyobb ügyfélkör számára válik elérhetővé a korlátlan beszélgetés, mivel a nagyobb családok a páros ajánlatokon felül további kedvezményes SIM kártyákat vásárolhatnak és így további 2 SIM kártya kedvezményes használatára nyílik lehetőség. A családi kedvezménnyel a megtakarítások mellett egyszerűbbé és átláthatóbbá válik a családtagok előfizetéseinek kezelése is, hiszen egy, közös számlát kapnak, így nem kell több fizetési határidőt fejben tartani.

Családi kedvezménnyel például a belföldi normáldíjas számok esetében havi 9 990 forintért korlátlan hívást, SMS és MMS küldést, valamint 500 MB adatforgalmi keretet kínáló Red Basic csomagok 7 990 Ft-os havidíjért lesznek elérhetőek, amennyiben már van a családban egy Red Basic. A megtakarítás így a 2 éves szerződés időtartama alatt összesen 48 000 Ft.

A Vodafone kedvezménnyel jutalmazza a családokat

Red Basic és Go+ csomag együttes előfizetése esetén a Go+ kedvezményes havidíja 4 990 Ft helyett 3 990 Ft lesz, így az elérhető megtakarítás 2 év alatt 24 ezer forint.

A családi kedvezmény nemcsak az előfizetéses, de a feltöltőkártyás családtagoknak is jár. Az aktív Max-szal rendelkező ügyfelek a korlátlan családi beszélgetések mellett kedvezményesen tölthetik fel az egyenlegüket, amennyiben azt a havi számlájuk terhére teszik meg. Így a 3 000 Ft értékű feltöltésért mindössze 2 500 Ft-ot kell fizetniük.

Amennyiben a családtagok táblagépet is szeretnének vásárolni a kedvezmények mellé, nincs más dolguk, mint a Red Basic csomagjukat Red Plus-ra cserélni. A második Red Plus esetén is jár a 2000 Ft-os havidíj kedvezmény, így szintén 48 000 Ft megtakarítás érhető el.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei