A személyiségi jogaidat sérti a Facebook

2015.06.22| Engadget

Egészen pontosan akkor sértené meg, ha Európában is elérhetővé tenné a Facebook Moments alkalmazását, amelyről nemrég írtunk is. Most úgy tűnik, kizárt, hogy európai ember letölthesse és használja az appot, legalábbis az öreg kontinensen.

Egészen pontosan akkor sértené meg, ha Európában is elérhetővé tenné a Facebook Moments alkalmazását, amelyről nemrég írtunk is. Most úgy tűnik, kizárt, hogy európai ember letölthesse és használja az appot, legalábbis az öreg kontinensen. A Moments tiltásának oka, hogy sérti a jogainkat. A program ugyanis nem csinál mást, mint az egy eseményen részt vettek által feltöltött fotókat egy albumba rendezi és automatikusan megjelöl rajta mindenkit, akit felismer. Ez az automata arcfelismerés azonban ellenkezik az Unió elveivel és szabályozásával, ami pedig azt eredményezi, hogy pont a Moments lényege veszik el és így haszontalanná válik. Amíg az adatvédelmi biztosok és a Facebook nem jutnak közös nevezőre, addig nem kapjuk meg a Facebook új alkalmazását.

A személyiségi jogaidat sérti a FacebookTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei