A Sony bemutatja a következő generációs SmartBand 2-t

2015.08.24| Sony Mobile
Címkék:

SmartBand 2

,

Sony


A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) bemutatta a SmartBand 2-t, a többszenzoros, az élet naplózására szolgáló tartozékát, amely teljes körű betekintést ad viselője fittségéről, jóllétéről és a stressz szintjéről.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) bemutatta a SmartBand 2-t, a többszenzoros, az élet naplózására szolgáló tartozékát, amely teljes körű betekintést ad viselője fittségéről, jóllétéről és a stressz szintjéről.

  • A második generációs SmartBand fejlett pulzusérzékelővel rendelkezik, amelynek köszönhetően hasznos információkkal szolgál a fittségedről, jóllétedről és stressz szintedről1
  • A készülék gyengéd rezgéssel és színes LED-ekkel jelez neked, hogy egyetlen hívást, üzenetet, e-mailt vagy értesítést se mulassz el
  • Éjjel-nappal viselheted a cserélhető fekete, fehér, pink és indigókék színekben elérhető tartós szilikon pántoknak és a készülék vízállóságának2 (IP68) köszönhetően
  • Kompatibilis minden eszközzel, amelyen legalább 4.4-es Android (Kitkat) vagy iOS 8.2 fut
  • 2015 szeptemberétől világszerte 60 országban lesz elérhető

A SmartBand elemes főegységével megegyező SmartBand2 főegységében lévő gyorsulás- és pulzusmérő együttesen ellenőrzik a pulzust és a szívfrekvencia-változékonyságot, ezzel lehetővé téve a fittség, edzés és stressz szintjeinek mérését egész nap. A SmartBand 2 automatikusan követi az olyan tevékenységeidet, mint például a gyaloglás, futás vagy egyéb edzésformák, s eközben a pulzusszámodat is folyamatosan méri. A Sony népszerű Lifelog alkalmazása mókás összehasonlítási adatokkal segít nyomon követni hogy hogyan haladsz, emellett inspiráló motivációs üzeneteket is küld a teljesítményed alapján.

Az éjszakai alvás még pihentetőbbé válik, hiszen a SmartBand2 alvás közben is gyűjti az adatokat az automatikus alvásérzékelésnek köszönhetően – az okos ébresztőóra funkció pedig az alvási ciklusod alapján a legjobb időpontban ébreszt fel gyengéd rezgésével.

A SmartBand2 gyengéd rezgéssel és villogó RGB LED-ekkel gondoskodik róla, hogy ne maradj le egy hívásról, üzenetről, e-mailről vagy tweet-ről sem. Emellett a SmartBand segítségével könnyedén irányíthatod a zenét az okostelefonodon vagy a táblagépeden: egy egyszerű érintéssel elindíthatod, szüneteltetheted és átugorhatod a zeneszámokat. Ráadásul, a SmartBand2 rezgéssel jelzi, ha 10 méternél távolabb kerülsz a csatlakoztatott eszköztől, így soha nem fogod elveszteni az Xperia okostelefonodat vagy táblagépedet. Végül pedig a SmartBand2 egy óra alatt feltölthető, és akár 2 napig is bírja4.

A SmartBand 2 bármikor és bárhol viselhető köszönhetően a tartós szilikon pántnak, a 2 napos üzemidőnek és a – fedetlen USB port mellett is – IP68 besorolású vízállóságnak. A Sony Creative Center japán és svéd helyszínein tervezett SmartBand 2 vékony, letisztult külsőt és egy vadonatúj fémkapcsot kapott, így könnyen és biztosan rögzíthető. A SmartBand 2 a megjelenéskor fekete és fehér színben lesz elérhető, rövidesen pedig két további élénk színnel bővül a kínálat: pink és indigókék színekkel. Mivel a főegység megőrizte a korábbi SmartBand kompakt méretét, a technológiát első generációs, vagy egyéb más pántokkal is hordhatod, így még szélesebb lehetőségek közül válogathatsz. 2015 szeptemberétől világszerte 60 országban lesz elérhető.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei