A Samsung Galaxy S24 Ultra egy S23 Ultra mellett látható

2023.12.12| SamMobile

Ahogy közeledünk a Galaxy S24 termékcsalád hivatalos bemutatásához, nem meglepő módon azt látjuk, hogy a pletykák gyakorisága egyre nő, és tönkreteszi mindazt, amit a Samsung a következő Unpacked eseményén szeretne bemutatni.

A Galaxy S24-ről, Galaxy S24+-ról és Galaxy S24 Ultráról az elmúlt hetekben kiszivárgott képek és renderelések elég jó képet adtak nekünk arról, mit várhatunk tervezési szempontból mindhárom modelltől. A legfrissebb kiszivárogtatásban egy Galaxy S24 Ultrát láthatunk egy Galaxy S23 Ultra mellett, felfedve a dizájnbeli különbségeket.

Ahogy a fotók is mutatják (a fekete az S24 Ultra), az általános kialakítás meglehetősen hasonló, és a Samsung csak néhány változtatást hajtott végre. Az alsó hangsugárzó nyílása az egyik legszembetűnőbb változás, a tetején pedig egy helyett két hangszóró/mikrofon lyuk található.

A Samsung Galaxy S24 Ultra egy S23 Ultra mellett látható

A Samsung az S toll alját is lelapította, ami az S Pen megnyomását, így kissé kényelmetlenebbé teheti. A hangerőszabályzó gombok egy kicsit nagyobbnak tűnnek, a Galaxy S24 Ultra kerete pedig egy picit, mivel a Samsung egy kicsit kevésbé görbítette a kijelzőt az Ultra modellen.

A Samsung Galaxy S24 Ultra egy S23 Ultra mellett látható

Ha már a vázról beszélünk, a Galaxy S24 Ultra titánt használ majd alumínium helyett, amint azt számos pletyka is megerősítette az elmúlt hónapokban. Ezeken a képeken ennek semmiféle vizuális jele nincs, és még a való világban is a kézben tartás lesz a fő mutatója annak, hogy a telefon titán kerettel rendelkezik.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung Galaxy S24 Ultra egy S23 Ultra mellett látható

A képek forrása olyan részletekre is rámutat, mint az akkumulátor kapacitása és az elsődleges kamera megapixelszáma, amelyek változatlanok maradnak a Galaxy S23 Ultrához képest. Valójában sok specifikáció változatlan marad a Samsung következő Galaxy S termékcsaládján, amelyek közül néhány csalódást okozhat a rajongóknak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei