A Pixel 7 Pro nagyon merül és a kijelzővel is gond van

2022.10.14| Android Central

A Google Pixel 7 Pro kijelzője erősen lemeríti az akkumulátort teljes fényerő mellett. Az eredmények azt mutatták, hogy a Pixel 7 Pro megjelenítője körülbelül 50%-kal több energiát fogyaszt, mint a Galaxy S22 Ultra.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Egy másik probléma, hogy a Pixel 7 Pro kijelzője körülbelül egy másodpercig bekapcsolva marad a kikapcsolás után, ami nem kívánt alkalmazások megnyitását eredményezi. Az XDA Developers szerint a Pixel 7 Pro kijelzője komoly problémákat okoz az akkumulátor üzemidejével kapcsolatban.

Kiderült, hogy az új zászlóshajó kijelzője erősen megterheli az akkumulátort, ha a telefon fényereje a maximumra nő. Az eredmények azt mutatták, hogy körülbelül tizenöt percnyi képernyőidővel az akkumulátor 10%-kal csökkent.

A Pixel 7 Pro nagyon merül és a kijelzővel is gond van

Ami a 600 nit-es energiafogyasztást illeti, a Pixel 7 Pro elérheti a 3,5-4W-ot. A lemerülés jelentősen megnő, amint a telefon eléri a maximális fényerőt, mivel az energiafogyasztás eléri a 6W-ot körülbelül 1500 nit fényerőnél. Az XDA ezután összehasonlította a Google legutóbbi telefonkiadását a Samsung Galaxy S22 Ultrával, és megállapította, hogy a Pixel 7 Pro körülbelül 50%-kal több energiát fogyaszt.

Úgy tűnik azonban, hogy ez az energiaprobléma a Pixel 6-tal kezdődött, és a 7 Proval csak súlyosbodott.

Mivel a kíváncsiság és a tesztelés tovább vitte őket, kiderült, hogy  a Pixel 7 Pro kijelzője a Tensor G2 teljesítményének nagyjából felét használja. A Pixel 7 Pro teljes fényerő melletti használata valószínűleg akár 18W-ot is fogyasztana. Feltételezik, hogy ez akár három órányi üzemidőt biztosíthatna a felhasználóknak.

Míg a Pixel 7 Pro kijelzője bizonyos esetekben gyorsan lemeríti az akkumulátort, van egy másik probléma, amelyet @krazyfrog talált a Twitteren. A tweetjük szerint a Pixel 7 Pro kijelzője még akkor is regisztrálja az érintéseket, ha a képernyő ki van kapcsolva.

Az elmélet az, hogy a kijelző kikapcsolása után az még nagyjából egy másodpercig aktív marad, ami egy alkalmazás megnyitását vagy más nem szándékos koppintásokat eredményez, mivel nagy valószínűséggel leteszi a telefont vagy visszateszi a zsebébe.

Bár nem a Pixel 7 Pro az első telefon, amelyik korán kijelzővel kapcsolatos problémákba ütközik, reméljük, hogy a Google ezeket a problémákat kezelni tudja a jövőbeni frissítések során.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei