A növekvő 5G infrastruktúra hatalmas lehetőségeket rejt az iGaming számára

2021.06.23| (x)
Címkék:

iGaming

,

5G


Számodra a jó időtöltést a kaszinóba járás jelenti? Az 5G hálózatok ezt az élményt hihetetlen iGaming kapcsolattal képesek biztosítani.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Már évek óta hallunk az 5G-ről. Ez az innovatív technológia kétségtelenül befolyásolja a különböző iparágak működését, a gyártástól az egészségügyi ellátásig stb. Azonban az átlagos ember számára ez egy otthonhoz közelebbi dolgot is átalakíthat: az átalakulás élén a mindennapi iGaming szórakozás található. Ez az iparág jelenleg egy új korszak küszöbén áll annak köszönhetően, hogy az 5G még soha nem látott, villámgyors kapcsolatot és élő játékélményt képes nyújtani.

Mit hoz az 5G az asztalhoz?

Egészen mostanáig a 4G volt a dzsungel királya. Ez tette lehetővé számunkra, hogy videókat streameljünk, játékokat játsszunk, fotókat osszunk meg, valamint erős mobil alkalmazásokat hozzunk létre. Ezeket a hálózatokat gyorsnak, szilárdnak és rendkívül megbízhatónak tekintettük, amikor először megjelentek. Ez az izgalom azonban hamarosan elhalványult.

Annak ellenére, hogy a 4G hálózatokon új játékokat lehetett játszani, az embereknek ezzel mindig problémáik voltak. A szoftver letöltések túl sok időt vettek igénybe, a késleltetés frusztráló volt, a jelmegszakítások pedig elszalasztott lehetőségeket rejtettek magukban. Emellett a kaszinós oldalak túlterheltek és csiga-lassúak lettek.

A megoldás ezekre a problémákra egy új hálózat: a gyors és friss 5G formájában érkezett. És hogy hogyan működik? Az 5G hálózatok teljesen más frekvenciákon működnek és további hardvert használnak annak érdekében, hogy a 4G-nél jobb élményt biztosítsanak. Az 5G 30 GHz, vagy annál is magasabb rádiófrekvenciákat használ, míg a 4G ettől a maga kevesebb, mint 6GHz-es frekvenciájával messze alulmarad. Ennek köszönhetően az 5G sokkal hatékonyabb az adatkezelésben és feldolgozásban, ami növeli erejét és teljesítményét.

A növekvő 5G infrastruktúra hatalmas lehetőségeket rejt az iGaming számára

Az 5G letöltési sebessége több mint 20-szor gyorsabb, mint a 4G-é, és a késleltetés a kerek húsz milliszekundumról csupán ötre csökken. És nem csak erről van szó: az 5G hálózatok nagyobb sávszélességgel is rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár a tömeg közepén is gyors kapcsolatot létesítsenek, ami ultragyors streamelést tesz lehetővé csúcsidőben.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az 5G előnyei nem járnak az akkumulátor vagy a telefon élettartamának csökkenésével. Néhány tanulmány alapján az 5G energiahatékonyabb lehet attól függően, hogy mely alkalmazásokat futtatják rajta. Sőt mi több, az 5G hálózatok nem kizárólag mobileszközök számára készültek.

Hogyan változhat a Player-élmény?

Egyértelmű, hogy az 5G sokkal jobb kapcsolatot biztosít, de pontosan hogyan is működik ez a játékosok számára? A gyorsabb hálózat általánosságban véve gyorsabb játékot jelent, függetlenül attól, hogy Slot vagy Baccarat nyerőgépen játszunk. Azonban a hálózatváltás a legkézenfekvőbb különbségeket hozza felszínre azoknál az alkalmazásokkal, amelyek alacsonyabb késleltetést és nagyobb sebességet igényelnek, mint például az élő kaszinójátékok.

Jelenleg az élő játék a legnépszerűbb az asztali gépeken és laptopokon. Az 5G terjedésével az ilyen típusú játékok mobil eszközökről is sokkal hozzáférhetőbbé válnak. Az 5G hálózatokkal elérhető nagyobb sávszélesség ugyanakkor azt is jelenti, hogy több ember játszhat együtt élő játékokat egyszerre, így nagyobb játékos bázisok jönnek létre.

A gyorsabb kapcsolat azt jelenti, hogy az 5G hálózaton keresztül streamelt élő kaszinójátékok kristálytiszták lesznek, amitől a felhasználók úgy érezhetik magukat, mintha éppen most léptek volna be a stúdióba a dílerek mellett. Nem lesznek hálózati megszakítások vagy kimaradások, amelyek miatt aggódni kellene, így az élő élmény sokkal zökkenőmentesebb lesz az 5G-n.

Mint látható, az 5G hálózatok jelentősen befolyásolják a valós idejű játékmenet minőségét. De míg az 5G jelentős különbséget mutat fel a kapcsolat terén, sokat nem tud tenni, hogy javítsa az eleve fakó élő játékokat. A jó játékélmény biztosítása érdekében a játékosoknak először is egy kiváló minőségű online kaszinót kell választaniuk. Ideális esetben a szolgáltató rengeteg élő játékot, professzionális dílereket és fényűző interaktív élményt tud nyújtani a játékosok számára.

Könnyebb megtalálni ezeket az elemeket olyan kaszinókban, amelyek már összpontosítanak az élő játéklehetőségekre. Az olyan bevált szolgáltatások mellett, mint az élő kaszinó, az 5G hálózatok megnyitják az ajtót az integrált technológia és az iGaming számára, hogy együtt növekedjenek és gyarapodjanak. A nagyobb cégek máris tökéletesítik a felhőalapú játékszolgáltatásokat, amelyek az 5G hálózatok feldolgozási teljesítményével elérhetik csúcspotenciáljukat. Ugyanez igaz az AR és VR technológiára, melyek szintén exponenciális előnyökhöz jutnak az 5G által.

A jövőben a felhőalapú kaszinójáték lehet a következő nagy durranás. Az 5G segíthet abban, hogy az AR és VR kaszinójátékok végre szárnyaljanak, ami az általunk ismert iGaming arénát futurisztikus paradicsommá fogja alakítani.

Ha te is a kaszinójátékok rajongója vagy, ez egy különösen izgalmas kilátás. A továbbfejlesztett élő játékokkal és a még izgalmasabb integrált technológiák lehetőségével a határ a csillagos ég a kaszinó rajongók számára Magyarországon.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei