A Motorola Frontier 22 200 MP-es kamerával?

2022.01.25| androidpolice

A Motorola Frontier 22 lehet a világ első telefonja 200 MP-es kamerával. Ezzel a Motorola nagyot lépne kameraminőség terén.

A Motorola várhatóan hamarosan bemutatja a nemzetközi piacokra szánt Motorola Edge 30 Pro-t – az Edge X30 újracímkézett változatát, amely tavaly decemberben jelent meg Kínában. A telefon zászlóshajója Snapdragon 8 Gen 1 chippel, 6,7 hüvelykes 144 Hz-es OLED kijelzővel és 50 MP-es hármas kamerával rendelkezik majd. A cég azonban az év második felére készül egy még lenyűgözőbb készülékkel, a Motorola Frontier 22 - vel.

 

A WinFuture által megosztott renderelések és specifikációk egy lenyűgöző telefonra mutatnak, amely a lehető legjobb hardverrel lesz ellátva. Állítólag az SM8475 vagy a Snapdragon 8 Gen 1+ chipet fogja tartalmazni, amely valamivel magasabb órajelet kínál, mint a normál verzió, 8 vagy 12 GB RAM-ot és 128 vagy 256 GB gyors UFS 3.1 tárhelyet. A 6,7 hüvelykes FHD+ 20:9-es képarányú OLED-kijelző ívelt élekkel rendelkezik, és támogatja a DCI-P3 színteret és a HDR10+-t.

 A Motorola Frontier 22 200 MP-es kamerával?

A Motorola telefonjai a kamera terén mindig le voltak maradva a piactól. A Lenovo tulajdonában lévő cég a jelek szerint több megapixeles megoldással kíván véget vetni ennek. A pletykák szerint a készülék 200 MP-es elsődleges kamerát használ OIS-szel, és emellett 50 MP-es ultraszéles érzékelőt és 12 MP-es teleobjektív érzékelőt fogunk találni. Az előlapon állítólag egy 60 MP-es szelfi kamera fog helyet foglalni. A Motorola Frontier 22 lehet az első okostelefon, amely piacra kerül a Samsung divatos 200 MP-es érzékelőjével.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

Az egyéb bejelentett specifikációk közé tartozik a Wi-Fi 6E, a Bluetooth 5.2, a két SIM-kártya támogatása, az 5G és a kijelző alatti ujjlenyomat-szkenner. A készülék Android 12-n fog futni. A telefont 4500 mAh-s akkumulátor hajtja majd, amely támogatja a 125 W-os gyors vezetékes töltést, és a pletykák szerint 50 W-os vezeték nélküli töltést is. A végső névről vagy az árakról nincs részlet, de a telefon megjelenése előtt több információ szivárog majd ki. Már elég rég óta nem volt Moto nevet viselő prémium zászlóshajó telefonunk, szóval, ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor elég izgalmas időszak érkezik a Motorola háza táján.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Motorola Frontier 22 200 MP-es kamerával?

A Motorola Frontier 22 200 MP-es kamerával?

2022.01.25
| androidpolice
A Motorola Frontier 22 lehet a világ első telefonja 200 MP-es kamerával. Ezzel a Motorola nagyot lépne kameraminőség terén.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
Berobban a Motorola!

Berobban a Motorola!

2019.07.20
| GsmArena
A Motorola P50 értékesítésre került Kínában.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei