A Microsoft androidos launchere igazán jó lett!

2015.11.02| BGR
Címkék:

Microsoft

,

Arrow

,

launcher


A Microsoft feltehetően már soha nem fogja felvenni a versenyt a Google-lal és az Android rendszerrel a mobil piacon, legyen szó hardveres eladásról vagy piaci részesedésről. Semmi gond, akkor szoftveres oldalról támad a redmondi óriás.

Még nyáron, július végén jelentette be a Microsoft az Arrow launchert, amely eddig béta állapotban volt. A Google Playről le is tölthető az egyszerű, sallangmentes és az első tesztek szerint totálisan akadásmentes kezelőfelület. Az Arrow gyors hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz, a kedvenc névjegyekhez és releváns egyéb információkhoz, beállításokhoz. Az Arrow természetesen folyamatosan tanul, így az általa megjelenített információk mindig naprakészek és a legfrissebbek, amit csak el lehet érni, minél többet használja a tulajdonosa, annál jobb lesz. Megtalálható még egy gyors beállítások panel is, amelyet alulról felfelé ujjhúzással lehet előhozni. A megoldás leginkább az Apple-nél használt Control Centerre hasonlít, beleértve a toggle ikonokat is.

A Microsoft androidos launchere igazán jó lett!

Az Arrow – mint bármilyen más androidos kezelőfelület – személyre szabható widgetekkel, utólag telepíthető ikonokkal, valamint gyárilag megkapjuk a Bing háttérképeket, amelyet kiválasztva naponta változhat a háttér. Az Arrow gyors és RAM kímélő launcher. Érdekes tudni, hogy ezt a projektet is a Microsoft Garage Project készítette, akiktől már a Next Lock Screen is származott. Nektek hogy jön be az Arrow?A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei