A legjobb iOS tippek és trükkök (videóval)

2022.08.24| 9to5 Mac
Címkék:

iOS

,

tippek

,

trükkök


Az iOS 16 és az iPhone 14 közeledtével ez a legjobb alkalom arra, hogy olyan tippeket és trükköket tanuljon, amelyek javítják a jelenlegi és a következő generációs eszközeivel kapcsolatos élményt.

A 9to5Mac összegyűjtötte a legjobb tippeket az iPhone-hoz, amelyek segítenek időt takarítani, és javítani okostelefon használatát.

Végtelen vissza gomb

Tegyük fel, hogy mélyen az iPhone beállításaiban van. Ha vissza szeretne térni egy adott oldalra, vagy nem akarja folyamatosan koppintani a „Vissza” gombot, itt van az egyik legjobb tipp, amellyel időt takaríthat meg. A bal felső sarokban csak nyomja meg és tartsa lenyomva a „Vissza” gombot, és megtalálja az összes korábbi oldalt, amelyre visszatérhet.

Rejtett helyi menü a Notes alkalmazásban

Ha Ön olyan, mint én, és úgy gondolja, hogy a Notes alkalmazás az egyik legfontosabb tőzsdei alkalmazás, akkor imádni fogja ezt az iPhone tippet. Jegyzet szerkesztésekor három ujjal megérintve felfedezhet egy rejtett helyi menüt.

Ezzel a mozdulattal a felső sávban megjelenik a „Másolás, kivágás és beillesztés” kapcsoló, ahelyett, hogy le kellene nyomnia egy betűt, szót vagy kifejezést. Ezenkívül hozzáférhet a „visszavonás” és az „újrakészítés” opciókhoz is.

A legjobb iOS tippek és trükkök (videóval)

Időzítő parancsikon a Vezérlőközpontban

Először is, ha nincs az Időzítő kapcsolója a Vezérlőközpontban, kövesse az alábbi lépéseket:

  • lépjen a beállításokhoz
  • nyissa meg a vezérlőpultot
  • adja hozzá az időzítő kapcsolót

Ha az Időzítő hozzáadva van a Vezérlőközponthoz, csak tartsa lenyomva a kapcsolót, és ujját csúsztatva kiválaszthatja, mennyi ideig kell emlékeztetni. Megbízhatóbb, mint a Siri, igaz?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Videó zenei hack

Ha iPhone 13 Pro-val rendelkezik, valószínűleg ismeri a mozi módot, vagy ha csak videót szeretne forgatni, akkor tudja, hogy bizonyos zenék még jobbak klip alatt. Ezt szem előtt tartva van egy feltörés, amellyel bármilyen dalt lejátszhat videófelvétel közben az iPhone beépített Kamera alkalmazásával. Az biztos, hogy ez az egyik legjobb iPhone tipp, és a következőképpen használható ki:

  • kezdjen el játszani egy dalt az Apple Music, Spotify, YouTube, Amazon Music stb. szolgáltatásban
  • nyissa meg a Fényképezőgép alkalmazást, majd nyomja meg, tartsa lenyomva egy másodpercig, és csúsztassa az ujját jobbra, hogy a fényképezőt videórögzítővé változtassa
  • így a zene lejátszása folytatódik, miközben videót rögzít.

Több alkalmazás áthelyezése egyszerre

Ez az iPhone tipp évek óta létezik, de jobb későn, mint soha megtanulni az egyik legjobb elérhető trükköt. A Kezdőképernyő rendszerezésekor tartsa lenyomva az egyik, áthelyezni kívánt alkalmazást hosszan a mozgatás mód elindításához. Egy ujjal tartsa lenyomva és mozgassa az alkalmazást. Ezután egy másik ujjával kezdje el megérinteni az összes olyan alkalmazást, amelyet az első mellé szeretne helyezni.

Ezeken kívül 22 extra iPhone tippet tanulhat meg Fernando Silvától itt:

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei