A Huawei boldog új évet kívánt. iPhone-ról

2019.01.03| 9to5Mac
Címkék:

Huawei

,

Twitter

,

iPhone


Finoman szólva is nagyot hibázott a Huawei, amikor a konkurencia mobiljáról csiripelt Twitteren.

A legtöbb mobilgyártóhoz hasonlóan a Huawei is minden jót kívánt az Új Év alkalmából követői és felhasználói számára, 2019-ben pedig ez maradandó élmény lett. Akárcsak anno a Samsung – amely a Samsung Galaxy Note 9 promóciója alatt tette ugyanezt –, a Huawei is idén belefutott a Twitteren abba, hogy az oldal megosztja, miről küldték az üzenetet, amely itt is iPhone volt. Ciki.

A Huawei boldog új évet kívánt. iPhone-ról

Már csak azért is, mert tavaly év végéhez közeledvén a Huawei vezérigazgatójának lányát, Meng Wanzhout, aki egyébként a pénzügyi igazgatói posztot töltötte be, Kanadában letartóztatták, majd ott börtönbe zárták. A BBC szerint az Iránnal és Észak-Koreával szembeni szankciók megsértése miatt került sor a letartóztatásra. Gyakorlatilag nemzetbiztonsági okokra hivatkozva Amerika nem engedi a ZTE és a Huawei számára, hogy 5G hálózatot fejlesszenek.

Emiatt még nagyobb az ellentét a kínai és az amerikai tech óriások között, a kínai cég betiltotta az Apple mobilok használatát, ezzel együtt egy Shenzheni gépgyártó azzal fenyegetett, hogy elkobozza az Apple készülékeket a munkavállalóitól, míg Menpad, egy szintén Shenzhen-i vállalat büntetéseket helyezett kilátásba Apple termék vásárló alkalmazottai számára. A Huawei természetesen gyorsan reagált és leszedte a „hibás” tweetet az oldalról.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei