A hónapban már jöhet az Android 7.0

2016.08.02| GSM Arena
Címkék:

Android 7.0

,

Nougat


A Nougat a friss hírek szerint akár már augusztus végén megjelenhet.

Aki követi a Google munkásságát, főleg Android témában, annak feltűnhetett már, hogy a cég villámgyorsan dolgozik. Az egyik első jel volt, hogy ahelyett, hogy megvárták volna a nyár elején a Google I/O 2016-ot, már március 9-én kikerült a fejlesztői változat, két hónappal a várt előtt. A hagyományokkal ellentétben a nevet is nagyon gyorsan kiválasztották, július 1-je óta lehet tudni, hogy Nougatként hívjuk majd az Android 7.0 OS-t. Mára már az ötödik Preview került ki és így egyre közelebb van a hivatalos bejelentés időpontja is. Evan Blass szerint a Google szeptember előtt be is jelenti a Nougatot. Ez azonban azt is biztosítja, hogy a ma érkező Samsung Galaxy Note 7 nem Android 7.0-val kerül a piacra.

A hónapban már jöhet az Android 7.0

Némi rossz hír, hogy a Nexus 5 tulajdonosok kimaradnak már ebből a jóból, a Google ugyanis úgy döntött, hogy a legújabb rendszert ez a régi, erősen három éves modell már nem kapja meg és az újabb készülékekre fókuszálnak frissítés szempontjából. Természetesen a biztonsági frissítések továbbra is érkeznek majd az LG Nexus 5-ökre a továbbiakban is. Az idei Google referencia mobilok egyelőre Marlin és Sailfish néven futnak, mindkettőt a HTC gyártja. A világ első androidos okostelefonja, a Nexus One is HTC termék volt.

A hónapban már jöhet az Android 7.0Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei