A héten érkezik az iOS 16.0.3!

2022.10.04| PhoneArena
Címkék:

apple

,

iphone

,

ios16.0.3


Van még mit javítani az új iOS rendszerben, mutatjunk, hogy milyen hibák lesznek javítva az új frissítésben.

A MacRumors szerint az Apple az iOS 16.0.3-at készíti elő az iPhone-felhasználókat érintő tartós hibák javítására. Szeptember végén az Apple kiadta az iOS 16.0.2-t, hogy megszabaduljon egy kellemetlen hibától, amely miatt az iPhone 14 Pro modell kamerája rázkódott, amikor videókat rögzítettek harmadik féltől származó alkalmazásokban, például a TikTok, az Instagram és a Snapchat alkalmazásban. Eredetileg felmerült az aggodalom, hogy a probléma hardveres eredetű, ami arra kényszeríthette volna az Apple-t, hogy csereegységeket küldjön ki az érintett telefonokhoz.

Az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max felhasználók szerencséjére azonban az Apple a szoftverben talált problémát, amelyet a frissítéssel korrigált. Volt még néhány más probléma is, köztük egy olyan, amely a készülék beállítása közben teljesen feketévé vált a kijelző. Egy másik, a frissítéssel megoldott probléma miatt egyes iPhone X, iPhone XR és iPhone 11 modelleknél a szervizelés után nem működött az érintőképernyő.

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

A MacRumors bizonyítékot talált arra, hogy az iOS 16.0.3 készülőben van. A figyelmet igénylő hibák közé tartozik egy olyan, amely lehetővé teszi, hogy az Apple Mail alkalmazás összeomoljon és kizárjon a saját fiókjából, ha egy olyan e-maillt nyit meg valaki, aki egy bizonyos karakterláncot használ. Egyes iPhone modelleknél a képernyő fényerejének alacsonyra állítása esetén a felhasználók panaszkodtak, hogy villódzó képeket látnak a kijelzőn.

További problémák közé tartozik a CarPlay-jel ellátott iPhone 14 Pro modellel folytatott telefonhívások alacsony hangereje, valamint a Cinematic Mode funkciót használó videók szerkesztésével kapcsolatos problémák. Ez a funkció két téma között váltogatja a fókuszt, így az egyik elmosódottan jelenik meg a háttérben, míg a másik éles és tiszta.

A frissítés még ezen a héten vagy valamikor a jövő héten érkezhet. Még ebben a hónapban láthatjuk, hogy az Apple kidobja az iOS 16.1-et, amely hozzáadja az élő tevékenységek támogatását a harmadik féltől származó alkalmazásokban (és lehetővé teszi, hogy a Dinamikus sziget nyomon kövesse a sporteseményeket). A frissítés javítani fogja az iPhone állapotsorában lévő új akkumulátor százalékos ikonját is, hogy még hasznosabbá tegye azt.

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

Az ikon nem csak a hátralévő akkumulátor-üzemidőt mutatja majd százalékban, hanem grafikusan is megmutatja, hogy mennyi akkumulátor-üzemidő van még hátra, mégpedig az akkumulátor-ikonon belüli szín használatával, amely a hátralévő töltés százalékos arányát jelzi. Ha például az akkumulátor élettartamának 67%-a van hátra, ez a szín az akkumulátor ikon kétharmadát fogja kitölteni. Ha az akkumulátor élettartamának fele van hátra, az ikon felét ez a szín fogja kitölteni. A százalékos érték pedig numerikus formában szintén az ikon belsejében fog megjelenni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei